• BIST 13741.89
  • Altın 6208.69
  • Dolar 46.1174
  • Euro 53.2636
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Berlusconi maskesiyle soygun

San Polo D"Enza Kasabası"nda bulunan Credito Emiliano Banka Şubesi ilginç bir soyguna ev sahipliği yaptı.

İtalya’nın Reggio Emilia kentine bağlı San Polo D’Enza Kasabası’nda bulunan Credito Emiliano Banka Şubesi ilginç bir soyguna ev sahipliği yaptı.

Öğleden sonra bir arabayla banka şubesinin önüne gelen soyguncular, ellerinde bıçakla içeri girdi. Toplam dört kişi olan soygunculardan ikisi kar maskesi kullanırken, diğer ikisinin yüzlerinde Başbakan Silvio Berlusconi ve Dışişleri eski Bakanı Massimo D’Alema maskeleri olduğu belirtildi.

Banka şubesine gelen soygunculardan biri arabada beklerken, bir diğeri elindeki bıçakla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip rehin aldı. Berlusconi ve D’Alema maskesi takan diğer iki soyguncu ise veznedeki parayı alarak, kendilerini bekleyen araçla hızla olay yerinden kaçtı. Çalınan paranın sadece bir kaç bin Euro olduğu belirtilirken, polis tarafından olay hakkında soruşturma başlatıldı.

www.istanbulhaber.com.tr

İSTANBUL HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim