CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı’nda "iştirak halinde hareket ederek, bazı delegelere menfaat karşılığında oy kullandırdıkları" iddiasıyla aralarında Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 12 isim hakkında asliye ceza mahkemesi ile ağır ceza mahkemesi arasındaki "görev" tartışması AYM'ye taşınmıştı. Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi verdiği "görevsizlik" kararına karşı yapılan itirazların dayanağı olan CMK'nın ilgili maddesinde yer alan, “Adli yargı içerisindeki mahkemeler bakımından verilen görevsizlik kararlarına karşı itiraz yoluna gidilebilir” hükmünün Anayasa’ya aykırı olduğu kanısına varak iptali için AYM'ye başvurmuştu. Anayasa Mahkemesi ise başvuruyu reddetmişti. Ceza davası yarın saat 09.00’da Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.
CHP'de ‘Kurultay Davası': Yarın görülecek!

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda usulsüzlük iddiasıyla açılan ceza davası yarın Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
6. sondaj gemimiz ‘West Dorado’, Mersin’e geldiTPAO'nun yeni satın aldığı 2. derin deniz sondaj gemisi 'West Dorado' da Mersin'e geldi.
Gürsel Tekin’den Fikri Sağlar’a: “Cesaretin varsa gel TV’ye”Katıldığı programdaki "İnsanlar ya parayla ya ideolojiyle yer edinirler. Satın alınabilirsiniz" sözleri sonrası Fikri Sağlar'a, Gürsel Tekin'den yanıt gecikmedi. CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Kayyum olarak atanan Tekin, "Hodri meydan Sağlar... Cesaretin varsa, gel çıkalım TV ekranlarına" dedi.
Ahmet Yılmaz'dan argo konuşma: “Yavşaksınız”Milliyetçi Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Instagram’da yayınladığı videoda "Oğlum Papa gelmiş, Fener Rum Patrikhanesi’yle turluyor, gıkınız çıkmıyor. Yavşaksınız la” dedi.
Meral Akşener, hastalık iddialarını yalanladı!İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı ve Kurucusu Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener'in zona hastalığına yakalandığı yönündeki iddialar Meral Akşener'e yakın kaynaklar tarafından yalanlandı.
Bahçeli: “Varsın sonumuz darağacı olsun”MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli, "Yeter ki Türkiye ve Türk milleti barış, huzur ve sükunet bulsun, yeter ki terör hayatımızdan kalıcı olarak sökülüp atılsın, bizim sonumuz da varsın darağacı olsun" dedi.
Komisyon görüşmesi bitti: CHP gitmiyor!Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bugün terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’la görüşmek için İmralı’ya gidip gitmeme konusunda tartışacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız "Açık oylama yapılmalı. MHP adına İmralı'ya ben gidiyorum" dedi. CHP'nin kararı da belli oldu. CHP, İmralı'ya gitmiyor.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim




































