• BIST 14029.54
  • Altın 6651.44
  • Dolar 45.5726
  • Euro 52.9867
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 24 °C

Veli Gündüz Şahin: “CHP’yi bırakıp bir yere gitmem”

Veli Gündüz Şahin: “CHP’yi bırakıp bir yere gitmem”
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, AKP’ye geçeceği yönündeki iddiaları sert sözlerle yalanladı. Şahin, “Ben omurgası sağlam bir CHP’liyim. Güneşe göre, güce göre siyaset yapmam” dedi.

OdaTV'de yer alan habere göre Mamak CHP İstişare Kurulu Toplantısı'nda konuşan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, partililere birlik çağrısı yaparak, hakkında ortaya atılan söylentilere de cevap verdi. Yazılı metin konuşmasında birlik ve beraberlik içerisinde CHP'yi iktidar yapmak istediklerini kaydeden Şahin, konuşmasının sonunda da hakkında çıkan söylentilere değindi.

Son zamanlarda sosyal medyada kendisinin AKP'ye geçeceği yönünde söylentilerin dolaşıma sokulduğunu dile getiren Şahin, şunları söyledi:

"Üzülerek ve sizleri tenzih ederek söylüyorum. Ben CHP'de 10 yıl 8 ay ilçe başkanlığa yapmış biriyim.
Ben omurgası sağlam bir CHP'liyim. Veli başkan yaş pasta üzerinde hiç çilek olmadı. Olanları da gördük.
Veli başkan güneşe göre, güce göre siyaset yapmaz. Veli başkan CHP'yi, Mamak ilçesini ve halkını bırakıp bir yere gitmez. El ele verip kenetlenerek iktidara yürümeliyiz. İktidar olmaya çok yakınız. Sadece bir tık kaldı. CHP iktidar olacaktır. Bir süredir başkanlarımıza davalar açılarak baskılar uygulanıyor. Şimdi el ele vererek daha da güçlenmeliyiz".

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim