Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Grup Yönetimi ve Başkanlık Divanı üyelerinin belirlenmesi için düzenlenen kapalı grup toplantısını tamamladı. Toplantıda, Grup Başkanvekilleri ile ilgili kritik kararlar alındı.
KAPALI GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ KARARLAR
CHP'nin Meclis'teki grup yönetimi için gerçekleştirilen toplantıda, Ali Mahir Başarır, Gökhan Günaydın ve Murat Emir'in Grup Başkanvekiliği görevlerine devam etmesi oy birliğiyle onaylandı.
KATİP ÜYLERİ
CHP'nin kapalı grup toplantısında TBMM Başkanlık Divanı'nda CHP'yi temsil edecek katip üyeler için yapılan seçimlerin ilk turunda Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin 111 oy, Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar 105, Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara 90, Antalya Milletvekili Aliye Coşar 73 oy aldı Müzeyyen Şevkin, Nurten Yontar ve Nermin Yıldırım Kara katip üye olarak görev yapacak.
TBMM BAŞKANVEKİLİ TEKİN BİNGÖL OLDU
CHP'nin kapalı grup toplantısında yapılan oylamada Ankara Milletvekili Tekin Bingöl TBMM Başkanvekili olarak seçildi Gülizar Biçer Karaca'nın çekildiği seçimlerin ikinci tur oylamasında Tekin Bingöl 72, Gürsel Erol 54 oy aldı