AKP Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut ile MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın vefatının ardından 19 Aralık'ta yapılacak belediye başkanı seçiminde aday çıkarmayacaklarını bildirdi. Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, genç yaşta hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın vefatıyla derin bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, merhum başkana Allah'tan rahmet, ailesine, Manisalılara ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne başsağlığı diledi. AKP olarak siyasette etik duruş ve insani sorumluluk anlayışını önemsediklerini belirten Turgut, daha önce Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatı sonrası yapılan seçim sürecinde aday çıkarmama yönünde aldıkları kararını hatırlattı.
AKP ve MHP’den Şehzadeler kararı!

AKP Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut ile MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın vefatının ardından 19 Aralık'ta yapılacak Belediye Başkanı seçiminde Aday çıkarmayacaklarını bildirdi.
Etiketler: akp, mhp, şehzadeler, şehzadeler kararı, karar, cüneyt tosuner, tosuner, turgut, süleyman turgut, durbay, gülşah durbay
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
CHP’li İl Belediye Başkanları, ne zaman toplanacak?CHP'li İl Belediye Başkanları Toplantısı; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek Başkanlığında 21-22-23 Mayıs’ta Giresun’da yapılacak.
400 milyon lira, HDP’den geri isteniyor!AKP eski milletvekili Şamil Tayyar, HDP’nin 2023 seçimlerine 'Yeşil Sol Parti' çatısı altında katılması nedeniyle yapılan yaklaşık 400 milyon liralık Hazine Yardımının iadesine ilişkin sürecin Yargı'ya taşındığını açıkladı. Tayyar, "Bakalım, 400 milyon liranın akıbeti ne olacak? İzleyelim" ifadelerini kullandı.
MHP’de bir görevden alma daha!MHP’de il ve ilçe teşkilatlarına yönelik görev değişikliklerine bir yenisi eklendi. MHP Muğla İl Başkanlığı, Yatağan İlçe Başkanı Bülent Çolak’ın görevden alındığını duyurdu. Çolak’ın yerine Osman Bulut atandı.
Özgür Özel'den duyuru: 'akpden.com'!CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sevgili arkadaşlar, yeni bir hizmet başlattılar. Bundan sonra takip etmenizi öneririm. Şeyini de aldık isim hakkını da: akpden.com. Bundan sonra akpden.com'u yakından takip edin. Köprüleri, otoyolları, babadan dededen miras o canım kârlı işletmeleri satmaya kalktıklarında akpden.com'dan hepsini duyuracağız" dedi.
Devlet Bahçeli’den Öcalan için ‘Statü’ önerisi!MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için statü çağrısı yaparak, "Bunun adının 'Barış Süreci ve Siyasallaşma Koordinatörlüğü' olmasını öneriyorum. Temennimiz PKK'nın kurucu önderliğinin bir tanım altında görev yapmasıdır" dedi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim





































