CHP, cumhurbaşkanı adayını parti içinde yapacağı ön seçimle belirleyecek. Bu amaçla partiden 116 milletvekili İmamoğlu’nun adaylığı için imza verdi. CHP’nin vekil sayısıysa 133. CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, imza alımlarının 28 Şubat’a kadar devam edeceğini, ön seçiminse 23 Mart’ta yapılacağını söyledi. Bir gazetecinin, ön seçimde aday olmak istediğini açıklayan eski CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek’in kaç imza topladığına dair sorusuna Günaydın, “Kendisinin bize ulaşmış bir imzası yok” dedi.
116 vekilden İmamoğlu'nun adaylığı için imza!

CHP’den 116 milletvekili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için imza verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
CHP’li İl Belediye Başkanları, ne zaman toplanacak?CHP'li İl Belediye Başkanları Toplantısı; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek Başkanlığında 21-22-23 Mayıs’ta Giresun’da yapılacak.
400 milyon lira, HDP’den geri isteniyor!AKP eski milletvekili Şamil Tayyar, HDP’nin 2023 seçimlerine 'Yeşil Sol Parti' çatısı altında katılması nedeniyle yapılan yaklaşık 400 milyon liralık Hazine Yardımının iadesine ilişkin sürecin Yargı'ya taşındığını açıkladı. Tayyar, "Bakalım, 400 milyon liranın akıbeti ne olacak? İzleyelim" ifadelerini kullandı.
MHP’de bir görevden alma daha!MHP’de il ve ilçe teşkilatlarına yönelik görev değişikliklerine bir yenisi eklendi. MHP Muğla İl Başkanlığı, Yatağan İlçe Başkanı Bülent Çolak’ın görevden alındığını duyurdu. Çolak’ın yerine Osman Bulut atandı.
Özgür Özel'den duyuru: 'akpden.com'!CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sevgili arkadaşlar, yeni bir hizmet başlattılar. Bundan sonra takip etmenizi öneririm. Şeyini de aldık isim hakkını da: akpden.com. Bundan sonra akpden.com'u yakından takip edin. Köprüleri, otoyolları, babadan dededen miras o canım kârlı işletmeleri satmaya kalktıklarında akpden.com'dan hepsini duyuracağız" dedi.
Devlet Bahçeli’den Öcalan için ‘Statü’ önerisi!MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için statü çağrısı yaparak, "Bunun adının 'Barış Süreci ve Siyasallaşma Koordinatörlüğü' olmasını öneriyorum. Temennimiz PKK'nın kurucu önderliğinin bir tanım altında görev yapmasıdır" dedi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim





































