• BIST 10288.49
  • Altın 4291.743
  • Dolar 40.283
  • Euro 46.8242
  • İstanbul 32 °C
  • Ankara 33 °C
  • İzmir 36 °C

Uçakta korkutan anlar: Pilot bayıldı!

Uçakta korkutan anlar: Pilot bayıldı!
Hindistan’ın ulusal havayolu şirketi Air India pilotu, uçuştan önce fenalaşarak yere yığıldı. Uçuş için 2. pilot devreye girdi.

Hindistan’da ulusal havayolu şirketi Air India'da bir felaketin eşiğinden daha dönüldü. Daily Star'ın haberine göre Bengaluru’dan başkent Yeni Delhi’ye gitmeye hazırlanan AI2414 sefer sayılı uçuşta görevli pilot, kalkış öncesi aniden fenalaşarak yere yığıldı.

2. PİLOT DEVREDE

Olayın ardından uçağa ambulans çağrıldı, pilot acil şekilde hastaneye kaldırıldı. Uçuş ise ikinci bir pilotun devreye girmesiyle gerçekleşebildi. Air India, yaptığı açıklamada "4 Temmuz sabahının erken saatlerinde, pilotlarımızdan biri tıbbi bir acil durum yaşadı ve Bengaluru-Delhi seferini gerçekleştiremedi. Pilot derhal hastaneye götürüldü" ifadelerine yer verdi. Pilotun hastanedeki tedavisi devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Ahmedabad'daki Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası Havalimanı'ndan Londra Gatwick Havalimanı'na giden "Air India 171" yolcu uçağı, 12 Haziran'da kalkıştan kısa süre sonra Meghani Nagar yerleşim yerinde düşmüştü. Uçağın düşmesi sonucu 279 kişi yaşamını yitirmişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim