Fransız araç lastiği üreticisi Michelin'in, 4,3 milyon avroluk vergi indirimini Fransa devletine "bağış" şeklinde iade ettiği öğrenildi. Fransa'da Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Michelin firmasından Ekonomi Bakanlığına 11 Aralık'ta yapılan 4,3 milyon avro değerindeki bağış kabul edildi. Ulusal basındaki haberlere göre bu meblağ, Michelin'in Vendee vilayetine bağlı Roche-sur-Yon kentindeki fabrikasına yatırım yapması karşılığında hak kazandığı vergi indirimine tekabül ediyor. Michelin ise söz konusu fabrikanın kapatılması nedeniyle "sorumluluk bilinciyle" devletten vergi indirimi olarak aldığı meblağı iade ettiğini açıkladı. Roche-sur-Yon'daki fabrika, Avrupa'daki otomobil sektöründeki kriz bağlamında 2020'de kapatılırken, yaklaşık 600 kişi işten çıkarılmıştı.
Michelin, vergi indirimini bağış olarak geri verdi!

Fransız lastik firması Michelin, 4,3 milyon Euro'luk vergi indirimini 'Bağış' olarak devlete iade etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Fed Guvernörü'nden faiz mesajı: “İndirime devam edilmeli”Fed Guvernörü Miran, Orta Doğu'daki gelişmelere rağmen para politikasında faiz indirimi döngüsünün sürdürülmesi gerektiğini söyledi
Enver İbrahim, duyurdu: “Darbe girişimi var”Malezya Başbakanı Enver İbrahim, ulusal parlamentoda yaptığı konuşmada, hükümeti devirmeye yönelik bir girişimin ortaya çıkarıldığını açıkladı. The New Straits Times’ın aktardığına göre İbrahim, söz konusu planın; 2024 yılında başladığının düşünüldüğü ve önde gelen bir 'Malezyalı Siyonist' grup tarafından organize edildiğini ifade etti.
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısı: 5. gün!ABD ve İsrail'in İran'a saldırısında 5. güne girildi. Saldırıların 5. gününde yaşanan gelişmeleri, haberimizde; sizler için aktardık.
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısı: 4. gün!ABD ve İsrail'in İran'a saldırısında 4. güne girildi. Saldırıların 4. gününde yaşanan gelişmeleri, haberimizde; sizler için aktardık.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
DÜN|BU HAFTA|BU AY
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim



































