• BIST 13744.64
  • Altın 6040.98
  • Dolar 46.1418
  • Euro 53.3233
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 26 °C

Meg Ryan'ın koltuğuna Beren Saat oturdu

Türkiye macerası olaylı biten Ryan'ın koltuğuna Beren Saat oturdu.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon ıhracatçı Birlikleri (ıTKıB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “İstanbul Moda Haftası-İstanbul Fashion Week (IFW)”, 3 şubat’ta Santral İstanbul’da başladı.

Organizasyona damgasını vuran ise, 100 bin euro karşılığında açılışa katılan ünlü oyuncu Meg Ryan oldu. 49 yaşındaki yıldız, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ile birlikte İstanbul Moda Haftası’nın açılış kurdelesini kesti. Ancak açılışın ardından ilk defileyi izlemeden Santralİstanbul’dan ayrıldı.

Çadırı kesip kaçtı

İddiaya göre Ryan, dev çadırda fuarı gezerken kalabalık yüzünden kriz geçirdi, bu nedenle çadırın bir köşesi makasla kesildi ve oyuncu sürünerek oradan ayrıldı. Bir başka iddia da Ryan’ın havalandırmadan kaçtığı yönündeydi. Konuyla ilgili bilgi veren bir organizasyon yetkilisi, ünlü yıldızın yoğun ilgi nedeniyle fuar gezisini gerçekleştiremediğini ve “VIP çadırının perdesinden açılan bir bölümden” ısrailli korumalarıyla ayrıldığını söyledi.

Koltuğu boş kalmadı

Meg Ryan’ın en ön sıradan izleyeceği söylenen organizasyonun ilk etkinliği, Gizia firmasının 2010-2011 sonbahar/kış koleksiyonunu tanıttığı defileydi. Ryan açılıştan apar topar ayrılınca, onun için ayrılan koltuk da boş kaldı. Defile başladığında ise ünlü yıldıza ayrılan koltuğa “Aşk-ı Memnu”nun Bihter’i Beren Saat’in oturduğu görüldü.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim