Gıda ve acil ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalarını alıp binayı boşaltan apartman sakinlerinin bazıları akrabalarının evine gitti, bazıları da belediyeye ait Umut Evleri’ne yerleştirildi. Çevresine güvenlik şeridi çekilen binanın önünde polis ve zabıta ekipleri nöbet tutmaya başladı.
Apartman yöneticisi Mehmet Yüksel, “Belediyeden gelen uzman ekip, patlayan kolonları askıya almak için çalışma başlattı. Gerekli tedbirler alındıktan sonra da güçlendirme çalışması yapılacak” dedi.
2004'DE ZÜMRÜT APARTMANI ÇÖKMÜŞ, 92 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi'nde 2 Şubat 2004 tarihinde 11 katlı Zümrüt Apartmanı yapım hatası nedeniyle çökmüş, 92 kişi ölmüş, 30 kişi de yaralanmıştı.
TAŞKENT'TE YURT BİNASI ÇÖKMÜŞ, 18 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
4 yıl sonra Ağustos 2008'de bu kez Konya'nın Taşkent beldesinde bina içinde sıkışan gazın patlaması sonucu bir yurt binası çökmüş, 18 kişi hayatını kaybetmiş, 27 kişi de yaralanmıştı.
Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.
İSTANBULHABER AJANSI












































