• BIST 11189.5
  • Altın 5730.968
  • Dolar 42.5602
  • Euro 49.5746
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 10 °C

Giresun’da Millet Ormanı” projesi hayata geçiyor

Giresun’da Millet Ormanı” projesi hayata geçiyor
Giresun Belediyesi ve Giresun Orman Bölge Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu 50 bin metrekarelik alana "Millet Ormanı" kuruluyor.

Giresun Belediyesi ve Giresun Orman Bölge Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu 50 bin metrekarelik alana "Millet Ormanı" kuruluyor.

Yapım çalışmaları devam eden projenin hayata geçmesiyle birlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte yüksek standartlarda sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve şehir manzarasına sahip bir ormana kavuşacağı belirtildi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Gaziler Mahallesi üst bölgesindeki ormanlık alan içerisine yapımı başlayan "Millet Ormanı" projesinde yürüyüş ve koşu yolu, macera parkı, seyir terası, sosyal tesis alanı, araç yolları, otopark, kamelya, kültür evleri, bisiklet yolları, amfi tiyatro ve kamp alanları gibi çeşitli sosyal alanların yer aldığını söyledi. Başkan Şenlikoğlu, "Şehrimizin insanının ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artması adına belediye olarak göreve geldiğimiz günden bugüne gayret ediyoruz. Millet Ormanı projesi hemşehrilerimiz için alternatif bir yaşam alanı olacaktır. Görev yaptığımız süre boyunca Giresun'umuza projelerimizle iz bırakmaya, Giresun'a yakışır olacak şekilde belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu proje de Bakanlığımız ve Bölge Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde son derece uygun bir yerde planlandı. Millet Ormanı'nın şehrimize çok yakışacağına ve bölgemize artı değer katacağına canı gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızın kullanımına sunulduğu zaman ise ziyaretçilerin buradan çok güzel duygularla ayrılacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'yı kül eden ‘Kundakçı’, FETÖCÜ çıktı!29 Temmuz 2025 Salı 09:30
  • Buca'da bir yangın daha!28 Temmuz 2025 Pazartesi 14:30
  • Suriye: 10 gündür Orman yangını...!13 Temmuz 2025 Pazar 08:30
  • Hatay'da yangın büyüyor!05 Temmuz 2025 Cumartesi 15:00
  • Orman yangınlarıyla ilgili 10 kişi tutuklandı!05 Temmuz 2025 Cumartesi 12:00
  • Google'ın enerji tüketimi ülkeleri geçti!05 Temmuz 2025 Cumartesi 09:30
  • İklim Kanunu kabul edildi!03 Temmuz 2025 Perşembe 11:00
  • İstanbul Valiliği açıkladı: Ormana girişler yasak!23 Haziran 2025 Pazartesi 09:00
  • Bakan Yumaklı: Orman okulları kurulacak!17 Haziran 2025 Salı 11:15
  • Asyaport’tan sahil ve deniz dibi temizliği!15 Haziran 2025 Pazar 01:30
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim