• BIST 13744.64
  • Altın 6120.68
  • Dolar 46.1168
  • Euro 53.3322
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 30 °C

Çanakkale'de lodos ulaşımı etkiledi

Çanakkale'de iki gündür etkili olan lodos, deniz ulaşımını ve hayatı olumsuz etkiliyor. Çanakkale -adalar hattındaki deniz otobüsleri seferleri iptal edildi.

Kuvvetli lodos nedeniyle Geyikli'den saat 10.00 ve 14.00'te Bozcaada'ya, 12.00'da da Bozcaada'dan Geyikli'ye yapılması gereken araba vapuru seferleri durduruldu.

Çanakkale'den Bozcaada'ya saat 9.00'da, Bozcaada'dan da Çanakkale'ye 18.00'da yapılması gereken deniz otobüsü seferi de olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Çanakkale ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, etkili rüzgar nedeniyle belirlenen seferlerin iptal edildiğini belirtti.

Bu arada, dün akşam iptal edilen Lapseki-Gelibolu arasındaki araba vapuru seferlerinin normal olarak çalışmaya başladığı bildirildi.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim