• BIST 13741.89
  • Altın 6208.69
  • Dolar 46.1174
  • Euro 53.2636
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Arnavutköy'de karşılıksız aşk cinayeti

Arnavutköy'de, 33 yaşındaki Mustafa Y., bir evde bulunan Dilek Fil, kardeşi Zeynep Fil ve annesi Sevim Fil'e kurşun yağdırdı. Dilek ve Sevim Fil olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlının, cinayeti, karşılıksız aşk nedeniyle işlediği, Dilek Fil'in yarın niş

Olay, saat 10.00 sıralarında Habipler Pirinççi Köyü Menderes Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Y. isimli şahıs, aşkına karşılık vermediği öğrenilen Dilek Fil'in yaşadığı eve geldi. Zanlı, evde bulunan Dilek Fil, kardeşi Zeynep Fil ve annesi Sevim Fil'e kurşun yağdırdı. Dilek ve Sevim Fil olay yerinde hayatını kaybetti. 20 yaşındaki Zeynep Fil ise yaralandı. Yaralı Zeynep Fil, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Zanlı Mustafa Y. ise Sultangazi Şehit Mustafa Tezcan Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Olayı duyan Fil ailesinin yakınları da, ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Bu arada, zanlı Mustafa Y.'nin amcasının oğlu Ali Y., "Birbirlerini seviyordu, sonra araları açıldı. Bunun üzerine eve girip kurşun yağdırmış." diyerek olayı anlattı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, inceleme başlattı.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim