• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Ankara’nın Büyüyen Markası Liva Pastacılık İstanbul’da!

Ankara’nın Büyüyen Markası Liva Pastacılık İstanbul’da!
Pastacılık sektörünün önde gelen markalarından Liva Pastacılık şimdi de İstanbul ilinde siparişe açıldı.

Başkent Ankara’nın ardından metropol İstanbul’da da hizmet vermeye başlayan Liva, pasta siparişi İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası lokasyonlarında sipariş oluşturmanızı sağlıyor. 

Liva Pastacılık ile Taptaze Pasta ve Tatlı Ürünleri Artık İstanbul’da

Ankara’nın tercih edilen güvenilir pasta markası, İstanbul ilinde de taze ve kalite ürünleriyle öne çıkıyor. Doğum gününe yakışır pastalar ile beraber özel günün anlamına göre tasarımlı pastaları bulmak da mümkün oluyor. Ayrıca tazeliğiyle öne çıkan baklava ve diğer tatlı çeşitleri de İstanbulluların gönlünde taht kuracağa benziyor. Liva’nın kaliteli üretim anlayışından çıkan tatlı ve pasta çeşitleri, çikolataya doymak isteyenlere birbirinden lezzetli alternatifler sunuyor. 

İstanbul pasta siparişi adreslerinden biri olmayı hedefleyen marka, tadına doyulmayan yaş pasta siparişi dışında tatlılarda da öne çıkıyor. Baklava ve geleneksel tatlılar ile beraber hediyelik çikolata kutuları da markanın tercih edilen sipariş ürünleri arasında bulunuyor. İşe başlangıç, yeni yıl kutlaması ve kurumsal hediyelik çikolatalar, gerçek pastane çikolata lezzetini de deneyimlemenizi sağlıyor. 

Tek Tık ile İstediğiniz Pasta ve Tatlı Kapınızda

Ankara’nın öne çıkan pastanelerinden biri olan Liva, İstanbul’da da aynı kalite ve taze ürünleri ile karşınıza çıkıyor. Birbirinden özel günleri temsilen özel gün pastaları ve tatlılarını kolayca sipariş etmenize olanak sağlanıyor. İstediğiniz ürünü web sitesi üzerinden anında sipariş verebiliyor ve ürün sizi fazla bekletmeden kapıda hizmet ile önünüze geliyor. 

Doğum günü ve özel gün pastaları ile öne çıkan marka, farklı tatları ve tasarımları içeren geniş ürün çeşitliliği ile biliniyor. Web sitesi üzerinden inceleme yaparak mesleğe, cinsiyete, organizasyon türüne ve doğum günü yazısına göre farklılaşan pastalar ile karşılaşabilirsiniz.  Klasik yaş pastalar haricinde, şeker hamurlu, naked, harf ve yazılı pastalar da doğum günü için seçebileceğiniz alternatif pastalar arasında yer alıyor. Özellikle büyük çaplı organizasyonlar için markanın öne çıkan tasarımlı ve şeker hamurlu pastaları epey tercih ediliyor. Yine çocuklara özel süper kahramanlı ve çizgi film karakterli pastalar da çocuklarına tatlı bir sürpriz yapmak isteyen ebeveynlerin favorileri arasında bulunuyor. Ankara’daki başarılarını İstanbul’da sürdürmeyi hedefleyen marka, İstanbul özelindeki sipariş ve teslimat çalışmalarına da hız kazandırıyor. 

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim