• BIST 13744.64
  • Altın 6120.68
  • Dolar 46.1168
  • Euro 53.3322
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 30 °C

40 tonluk balina tekneye saldırdı

Güney Afrika'nın Cape Town sahili açıklarında seyahat eden Paloma Werner ve Ralph Mothes çifti 40 ton ağırlığındaki balinanın teknelerine atlaması sonucu şok geçirmişti. İşte o görüntüler.
İşte, Cape Town sahili açıklarında, suyun içinden aniden çıkan balinanın tekneye çarptığı görüntüleri...

Güney Afrika'nın Cape Town sahili açıklarında seyahat eden Paloma Werner ve Ralph Mothes çifti 40 ton ağırlığındaki balinanın teknelerine atlaması sonucu şok geçirdi.. Olayda tekne büyük hasar görürken, çift yara almadan kurtuldu.

Yaklaşık 9 metre uzunluğundaki balinanın sıçrayışı ve sonrasındaki kareler bir başka gezi teknesindeki turistler tarafından kaydedildi.

Paloma Werner ve Ralph Mothes yaşadıkları bu olaydan yaralanmadan kurtuldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Fiberglas olan teknenin dağılmamış olması da mucize olarak nitelendirildi. Balinanın yeniden gelmesinden korkan çift, yat limanına zor da olsa dönmeyi başardı.

 

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim