• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı
Fransa'da hayatını kaybeden ünlü işadamı Halis Toprak, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Fransa'da hayatını kaybeden ünlü işadamı Halis Toprak, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan işadamları, büyük işler başarmış "Halis Ağa'yı son yolculuğuna uğurlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Fırtınalı özel yaşamı, şirketleriyle ilgili gelişmeler ve aile üyeleri arasındaki dava konuları ile gündeme gelen, "Halis Ağa" lakaplı iş adamı Halis Toprak için bugün cenaze töreni düzenlendi. Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camii'nde ikindi vakti Torak için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına Toprak'ın kızları Ayfer Cengiz Karavan, Ayla Zengin, Sevgi Tunga, Yeşim Doğan, AhmeToprak, Ahmet Toprak ve torunu Burak Toprak ile birlikte diğer aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Taziye içi kuyruğa girenler arasında iş adamlarından Yılmaz Ulusoy, Erdoğan Demirören, Mehmet Nezih Erdem gibi pek çok isim yer aldı. Eski TBMM Başkanlarından Hikmet Çetin, Abdülkadir Aksu da oğlu Murat Aksu ile birlikte cenazeye katıldı.

Toprak'ın kızlarının taziyeler sırasında sık sık ağladıkları görüldü. İkindi vakti cemaat cenaze namazı için saf tuttu. İş adamları ve siyasiler Toprak'ın cenazesinde ön safta yerini aldı. İmam dua ederek Toprak için helallik istedi. Ardından cenaze namazı kılındı. Tabutu aile üyeleri ve iş adamları tarafından cenaze aracına konan Halis Toprak, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Toprak'ın cenazesine katılanlar görüşlerini ise şöyle dile getirdi:

Ayfer Cengiz Toprak: Onu son yolculuğuna uğurluyoruz. İki gündür hiç konuşmadı, bilinci yerinde değildi. Karaciğer kanseriydi. Allah'ın taktiri geldi. Allah'a inanan bir insandı. En son oğlumla konuşmuştu ve ona "bana bir emrin var mı? Diye sordu. Hep güleryüzlü ve mutluydu. Mutlu öldü, bu kadarmış Allah'ın takdiri.

Abdülkadir Aksu: Diyarbakır'a güzel yatırımlar yaptı. Liseler ve fabrikalar yaptı. Hayırsever bir insandı ve ülkemizin yetiştirdiği değerli bir sanayiciydi. Allah rahmet etsin, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Erdoğan Toprak: Ülkemizin yetiştirdiği nadir iş adamlarından biriydi. Erken öldü, Allah ailesine sabır versin. Türk sanayicilerine sabır versin.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: Kendisi arkadaşımdı ama her şeyden önce önemli bir sanayici ve iş adamıydı. Türkiye'nin sanayiciye ve girişimciye çok ihtiyacı var. Burada aslında bir mesaj da veriyor kendisi Türkiye'ye yatırım yapan herkes önemli. Güneydoğulu kimliğini de unutmadan, hem kimliğini hem Türkiye'yi düşünen önemli bir ismi hakka uğurluyoruz.

Nezih Erdem: Sanayi tesislerinin içinde olan, Türkiye'ye büyük yararlılığı olan bir insan aniden gitti. Kendisi için üzülüyoruz. Allah rahmet eylesin.

Yılmaz Ulusoy: Fazla söze gerek yok, Allah rahmet eylesin

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü işadamı 'Halis Ağa' son yolculuğuna uğurlandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim