• BIST 11259.37
  • Altın 5928.59
  • Dolar 42.7221
  • Euro 50.0622
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 14 °C

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan 17-25 Aralık açıklaması!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan 17-25 Aralık açıklaması!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Ülkemizin büyümesinin ve güçlenmesinin önünü her 10 yılda bir kesmeye çalışan vesayetçi zihniyetin hain operasyonlarından biri de 17-25 Aralık hain darbe girişimidir” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terör örgütü FETÖ’nün 17-25 Aralık operasyonlarının yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Bakan Tunç şunları kaydetti:

“Milletimizin ortak iradesi, hukuk ve demokrasi dışı tüm kirli planları boşa çıkarmıştır. Ülkemizin büyümesinin ve güçlenmesinin önünü her 10 yılda bir kesmeye çalışan vesayetçi zihniyetin hain operasyonlarından biri de 17-25 Aralık hain darbe girişimidir. Emirlerini karanlık odaklardan alan vesayetçi zihniyet kirli emellerini, devletin içine sinsice yuvalanan FETÖ’yü kullanarak emniyet ve yargı üzerinden gerçekleştirmek istemiştir. Sahte delil ve senaryolarla millet iradesinin önü kesilmek istenmiş, anayasal düzenimiz, demokratik hukuk devletimiz, bağımsızlığımız hedef alınmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, aziz milletimizin desteği ve güveniyle 17-25 Aralık’taki kirli senaryoları tarihin çöp sepetine attık. Bugüne kadar milli iradenin üzerinde hiçbir güç tanımadık, bundan sonra da tanımayacağız. Ülkemiz üzerinde oyun kurmak isteyenlere, milletimizin geleceğini elinden almaya kalkışanlara, devletimize diz çöktürmeyi amaçlayan şer yapılara ve girişimlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz”.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim