• BIST 10918.51
  • Altın 5745.379
  • Dolar 42.4842
  • Euro 49.4376
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 10 °C

Tutuklu Manavgat Belediye Başkanının emekli maaşı kesildi!

Tutuklu Manavgat Belediye Başkanının emekli maaşı kesildi!
Antalya Manavgat Belediyesine yönelik operasyonda tutuklanan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın emekli maaşı kesildi. Gelişmeyi duyuran CHP'li Ali Mahir Başarır, "Hukukta böyle bir şey yok. Bir insana emekli maaşı verilmez mi? Ailesi şu anda geçim sıkıntısı çekiyor" dedi.

8 Temmuz'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınıp, tutuklanan milletvekili emeklisi Manavgat Belediyesi Niyazi Nefi Kara’nın emekli maaşı kesildi. Kara'yı cezaevinde ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı.

"BİR İNSANA EMEKLİ MAAŞI VERİLMEZ Mİ"

Cezaevi ziyareti çıkışında konuşan ve uygulamanın hukuki olmadığını ifade eden Başarır, şu ifadeleri kullandı: "Orada da ilginç bir durumla karşı karşıyayız. O da biliyorsunuz daha önce milletvekilliği yaptı. Milletvekilliğinden emekli. Onun da maaşını vermiyorlar. Niye vermiyorlar? Merak ediyorum. Hukukta böyle bir şey yok. Bir insana emekli maaşı verilmez mi? Ailesi şu anda geçim sıkıntısı çekiyor. Yolsuzlukla suçluyorlar. O da gayet iyi. Doğrular ortaya çıkacak ama hiç kimse bu durumu hak etmiyor".

NE OLMUŞTU?

8 Temmuz'da CHP'li Manavgat Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 34 kişiden biri olan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara beraberindeki 18 kişiyle tutuklanmıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim