TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Turan ve Aras hakkında 'Zincirleme şekilde basın ve yayın yoluyla yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan dava açılmıştı. Orhan Turan ve Ömer Arif Aras hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iddianame kabul edildi. Turan ve Aras 20 Mayıs Salı günü hâkim karşısına çıkacak.
TÜSİAD yöneticileri, 20 Mayıs'ta hâkim karşısına çıkıyor!

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Ömer Aras hakkında 'Zincirleme şekilde yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçlamasıyla 5 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle açılan dava kabul edildi. TÜSİAD yöneticileri 20 Mayıs'ta hâkim karşısına çıkacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Pakize Ana’dan Özgür Özel’e tepki: “Çok yakışmış misafirlerin”Şehit annesi Pakize Akbaba, CHP Lideri Özgür Özel'in DEM Parti Heyeti ve sözde 'Barış Anneleri' ile yaptığı görüşmeye tepki gösterdi
Mansur Yavaş'tan ‘Burcu Köksal’ tepkisi!ABB Başkanı Mansur Yavaş, Burcu Köksal’ın AKP’ye geçiş iddialarına tepki göstererek, seçildikten sonra parti değiştirmenin seçmen iradesine uygun olmadığını söyledi.
MHP’de ‘Kriz’ iddiası: Açılıma karşı istifa edecekler!MHP Merkez Yönetim Kurulu’ndan 4 - 6 kişilik bir grubun bölücü açılıma tepki olarak MYK Üyeliğinden topluca istifa etmeyi düşündüğü iddia edildi.
‘Burcu Köksal’ polemiği: ’AKP'den ilk yorum!AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AKP’ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, "Partimize geçecek Belediye Başkanlarını zaten toplantılarımızda görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim



































