• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Tüpraş, Beşiktaş JK Stadı’nın isim sponsoru oldu

Tüpraş, Beşiktaş JK Stadı’nın isim sponsoru oldu
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: “Stat isim sponsorumuz Tüpraş oldu. Gerçekleştirilen iş birliğimiz kapsamında stadımızın adı üç yıl süreyle ‘Tüpraş Stadyumu’ olacak”.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş JK’nın her türlü haklarını en üst düzeyde koruyacak bir marka ve anlaşma için son derece ince eleyip, sık dokuduklarını belirterek; “Bir kısmı gerçek, bir kısmı gerçek dışı şekilde basına yansıdığı gibi, stat isim sponsorluğumuz için bazı markalarla görüşmeler gerçekleştirdik ve hem sunduğu maddi koşullar hem de itibar açısından, Ülkemizin sanayi devi Tüpraş’la anlaştık. Kısacası Ülkemizin farklı alanlarındaki iki milli devinin iş birliğidir bu. 60 seneyi aşan bir süredir Beşiktaş’a destek veren, Beşiktaş’ın abisi Koç Holding Şeref Başkanı Sayın Rahmi Koç ve Koç Grubu ailesine bu sponsorluk için özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaşlılar’ın desteğiyle gerçekleşmiş bir sponsorluktur bu; Beşiktaşlıların, Beşiktaş JK’ya desteğidir bu. Yönetim Kurulu olarak telaştan uzak ve sabırlı davranışımızın sonucunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu yinelemek istiyorum. Anlaşmamızın her iki kuruma ve tüm camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sporun geniş kitleleri bir araya getiren çok önemli bir platform olduğunun altını çizen Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, “Türkiye’nin en büyük sanayi şirketi olarak Beşiktaş JK’yı stadyum isim sponsoru olarak desteklemekten büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. İş birliğimizin, ‘Enerjimiz Geleceğe’ sloganımızla desteklediğimiz sürdürülebilirlik stratejimizin ve bu kapsamda attığımız adımların geniş kitlelere ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Tüpraş olarak bizi aynı enerji etrafında buluşturan bu güzel iş birliğinin Ülkemize ve Türk sporuna hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim