• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 19 °C

Sodexo, İnsan Kaynakları Alanındaki Çalışmalarıyla Uluslararası 3 Ödüle Layık Görüldü

Sodexo, İnsan Kaynakları Alanındaki Çalışmalarıyla Uluslararası 3 Ödüle Layık Görüldü
Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme, çalışan bağlılığını artırmak ve yetenek gelişimini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği projelerle uluslararası prestijli ödül komiteleri Stevie’den Bronz, Brandon Hall’dan ise Gümüş ve Bronz olmak üzere 3 ödül kazandı.

“Çalışan bağlılığı” alanının öncü markası olarak yan haklar dünyasını şekillendiren Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme, şirket içi yetenek gelişimini desteklemek, çalışan motivasyon ve bağlılığını artırmak amacıyla geliştirdiği projelerle, uluslararası arenada 3 ayrı ödül aldı. 

Şirketlere sunduğu yenilikçi projeleri önce Sodexo bünyesinde uygulayarak çalışan bağlılığını ve motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini belirten Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Feride Düzduran Gündüz; “Sodexo olarak, müşterilerimize, çalışan deneyimini iyileştirecek ve çalışan bağlılığını güçlendirecek ürün ve hizmetler sunuyor ve her gün milyonlarca insanın hayatına dokunuyoruz. Bu noktada, önce kendi çalışma arkadaşlarımızın deneyimini mükemmelleştirerek işe başlamamız gerektiğine inanıyoruz. “Değişim Sensin” diyerek, çalışan deneyiminin geleceğini, çalışma arkadaşlarımızla birlikte tanımladığımız bu yolculukta, farklılıklarımızdan ilham aldığımız ve birbirimizi geliştirdiğimiz kapsayıcı bir ortam yaratmayı oldukça önemsiyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın deneyimini değerli kılmak ve organizasyonumuzda çalışanlarımızın işe katılımını ve bağlılığını artırmak için çeşitli uygulamalar ve özgün yaklaşımlar kullanıyoruz. Bu amaçla ortaya koyduğumuz projelerin sektördeki önemli organizasyonlar tarafından ödüllendirilmesi bizim için gurur verici” dedi.

Ödüllü İK Projeleriyle Çalışan Motivasyonunu Artırıyor

“Dijital bir çalışan deneyimi platformu olma” vizyonu doğrultusunda Sodexo Global tarafından da “dönüşüm lideri ülke” seçilen Sodexo’nun bu dönüşüm sırasında çalışan bağlılığını ve motivasyonunu korumaya yönelik alınan aksiyonları uluslararası prestijli ödül komiteleri tarafından da ödüle layık görüldü. The Stevie Awards tarafından İnsan Kaynakları kategorisinde kazandığı Bronz ödülle, tüm çalışanlarının katılımını sağlayarak hayata geçirdiği dijital ve güncel uygulamalarıyla kültürel dönüşümü başarıyla gerçekleştirdiğini bir kez daha ispatladı. 

Fiziki yemek kartından tamamen dijital bir yapıya dönüşen Sodexo’da açık iletişimi destekleyen; geri bildirim kültürü, takdir ve ödüllendirmeyi teşvik eden anlık ödüllendirme sistemi SodexOnspot’un başarısı ise Brandon Hall Awards – Talent Management kategorisinde Bronz ödül ile taçlandırıldı. 

Sodexo, ayrıca “Ürün Odaklı Satış” becerisinden “Değer Odaklı Satış”a dönüşüm sürecinde yönettiği organizasyonel dönüşüm ve yetkinlik gelişim programıyla da Brandon Hall Awards – Sales Performance kategorisinde gümüş ödül almaya hak kazandı.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim