Görev süresi dolan Ali Erbaş’ın yerine İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Diyanet İşleri Başkanlığı’na atanmıştı. Sözcü’de yer alan habere göre, Arpaguş göreve gelir gelmez ilk iş olarak makam araçlarıyla ilgili düzenleme yaptı. Arpaguş, önceki dönemde kullanılan 3 Mercedes binek ve 1 VIP Mercedes yerine, Ali Erbaş’ın garaja gönderdiği TOGG ile Passat’ı tercih edecek. Yeni başkan ayrıca, geçmiş dönemde altı olan koruma sayısını ikiye indirdi. Diyanet’te Arpaguş’un bu kararları olumlu karşılandı. Başkanlık çalışanları, "Yeni başkan güven tesis edecek. Kamuoyunda da olumlu bir hava var. Kurum son yıllarda çok yıprandı, kamuoyu hassasiyetine sahip bir ekip kurulmasını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Safi Arpaguş'tan ‘TOGG’ kararı!

Diyanet İşleri Başkanlığı’na atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş, Mercedes marka makam araçları yerine TOGG kullanmaya, altı olan koruma sayısını da ikiye düşürmeye karar verdi.
Etiketler: erbaş, ali erbaş, safi arpaguş, arpaguş, dib, diyanet işleri, diyanet işleri başkanı, diyanet işleri başkanlığı, togg, mercedes
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
LPG tankerine korsan baskını: 9 kişi kaçırıldı'CGAS Saturn' LNG tankerine saldıran korsanlar, 9 mürettebatı kaçırdı.
Beşiktaş Denizcilik’ten Rusya kararı: Operasyonlar durdu!Beşiktaş Denizcilik, M/T Mersin'deki patlamaların ardından Rusya operasyonlarını durdurduğunu açıkladı.
Kalkan’da lüks teknede yangın: Kül olduSahil Güvenlik ekipleri, kalkan açıklarında alev alan lüks tekneye kısa sürede ulaştı; Kaptan son anda kurtarıldı.
MIDVOLGA-2, uzman ekiplerin incelemesini bekliyorGürcistan’a seyrederken saldırıya uğrayan MIDVOLGA-2 tankeri, Sinop açıklarında uzman ekiplerin incelemesini bekliyor.
Göcek Village Port Marina ve Göcek Exclusive Port Marina’nın yeni sahibi Koç Holding oldu!Koç Holding iştiraklerinden Tek-Art Marina, Göcek Village Port Marina ve Göcek Exclusive Port Marina ile alanda bulunan otellerin satış işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Yıldız Holding A.Ş. ve Sağlam İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş.'ye 78,85'er milyon dolar olmak üzere toplam 157,7 milyon dolar ödeme gerçekleştirildi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim






































