Samsun’un Bafra ilçesinde elektrik kablosuyla kendini asan şahsı polis son anda kurtardı. Olay, saat 19.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.
Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda hizmetli olarak çalışan H. Ş. (41), ailesine telefonla "Ben okula gidiyorum, kendimi asmaya" diye mesaj attıktan sonra okulun giriş kapısında kalorifer borusuna bağladığı elektrik kablosuyla kendini astı. Ş.’yi, olay eyerine gelen polis memuru kabloyu çözerek kurtardı.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrası Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H. Ş. , tedavi altına alındı. Hastaneye bilinci kapalı gelen okul hizmetlisi burada yapılan ilk müdahale sonrası kendine geldiği, hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası H. Ş.'nin borçları nedeniyle intihar etmek istediği öğrenildi.
Okulda kendini astı

Elektirik kablosuyla kendini asan hizmetliyi polis son anda kurtardı.Samsun’un Bafra ilçesinde elektrik kablosuyla kendini asan şahsı polis son anda kurtardı.
Etiketler: Okulda kendini astı
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
CHP'nin 53 sayfalık süreç raporu Meclis'te!Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 'Terörsüz Türkiye' raporunu Meclis Başkanlığı'na iletti. 53 sayfalık raporda, "Anti demokratik tüm yasal düzenlemelerin ve uygulamaların son bulmasına yönelik önerilerimizi Komisyonun ve Kamuoyunun dikkatine sunarız” denildi.
Ankara yakınlarındaki İHA nasıl düşürüldü?Milli Savunma Bakanlığı, geçen pazartesi Ankara'da düşürülen İHA'nın nasıl düşürüldüğü ve tespitinin neden zor olduğuna dair açıklama yaptı. Öte yandan, entegrasyon için yan çizen Suriye PKK'sı SDG'ye, 'Tek Devlet Tek Ordu' ilkesi hatırlatıldı.
Rojin Kabaiş davasında yeni gelişme!Geçen yıl kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'in telefonu İspanya'ya gönderildi.
İBB davasının ilk duruşma tarihi: 9 Mart 2026!Ekrem İmamoğlu hakkında 2352 yıl hapis cezası istenen 105'i tutuklu 402 sanıklı 'İBB davası'nın ilk duruşma tarihi 9 Mart 2026, saat 10.00 olarak belirlendi.
Uyuşturucu operasyonunda bir dalga daha!Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı. Yusuf Güney, Melisa Döngel ve Cihan Şensözlü'nün evinde bulunamadığı belirtildi. Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve iş insanı Burak Ateş hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
DEM Parti’den AKP sloganı: “Türkiye Yüzyılı…”DEM Partililer, 4 Ocak'ta yapacakları miting öncesi yayınladıkları deklarasyonda iktidarın 'Türkiye Yüzyılı' sloganına atıf yapılarak, "Türkiye’nin yeni yüzyılının karakteri ve içeriği, tekçilik ve inkar gibi eskinin devamı değil; eşitlik ve adalet içeren bir karakterde olmalıdır" denildi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim




































