• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 14 °C

Kılıçdaroğlu, Kayseri Millet Buluşması'nda konuştu: Devlet soygunculara hizmet etmez

Kılıçdaroğlu, Kayseri Millet Buluşması'nda konuştu: Devlet soygunculara hizmet etmez
Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere 15 gün kaldı. Siyasi parti liderleri ve cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmaları kapsamında ülkenin birçok yerinde miting düzenledi

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere gün sayarken siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, programı kapsamında Kayseri’de miting düzenledi. Kılıçdaroğlu'na Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Karamollaoğlu, Babacan ve Yavaş'ın ardından Kılıçdaroğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Gençler, iktidar diyorsunuz değil mi? Halkın iktidarını istiyorsunuz değil mi? İşçinin emekçinin iktidarını istiyor musunuz? O zaman çalışacağız. Son ana kadar çalışacağız.

Yıllardır hızlı tren sözü veriyorlar, 22 yıldır yapamadılar. Ama unutmayın Bay Kemal söz verdi mi sözünden dönmez, o hızlı tren buraya gelecek.

'DEVLET SOYGUNCULARA HİZMET ETMEZ'

Beşli çetelerin at koşturduğu bir Türkiye’yi değil, herkesin sokaklarında huzur içinde gezdiği bir Türkiye inşa edeceğiz.

Soygunculara devlet hizmet etmez. Soygunculara hizmet eden bir devletten halka hizmet eden bir devlet haline getireceğiz.

Çalınanları biliyorum. Hepsini geri getirip halkın cebine koyacağım diyorum itiraz ediyorlar. Bütün çalınanları alın terini hakkını hukukunu geri getireceğim.

'BAYRAMDA 15 BİN LİRA YATTIĞINI GÖRECEKSİN'

Siyasi iktidar emekliye para vermeyeceğim dedi. Ben ısrar ettim. Asgari ücret kadar vereceksin dedim. Allah izin verirse Kurban Bayramı'nda hesabına 15 bin lira yattığını göreceksin. Parayı nereden bulacaksın diyor. 5'li çeteye nasıl para buluyorsan ben de bulacağım ve emekliye o parayı vereceğim. Açlık sınırının altında emekliye aylık veriyorsan bunda adalet yok demektir.

Atatürk Havalimanı'nı uzay araştırmaları merkezi yapacağız dedim, kıyamet koptu. Yapacağız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayallerini gerçekleştireceğiz."

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim