• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Kılıçdaroğlu 'hepsini paylaşacağım' diyerek açıkladı: 418 milyar dolarla ilgili kısa filmler engellendi

Kılıçdaroğlu 'hepsini paylaşacağım' diyerek açıkladı: 418 milyar dolarla ilgili kısa filmler engellendi
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda beşli çetelere seslenerek, 418 milyar dolarla ilgili reklam filmi hazırladıklarını ancak televizyon kanalları tarafından yayınlanmadığını belirtti. Kılıçdaroğlu, "418 milyar dolar serisinin ilk filmini birazdan paylaşacağım" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım. Kısa filmlerle. Bu filmler bu gece yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti." dedi. "Ölümüne mücadele edeceğim, ölümüne" diyen Kılıçdaroğlu, reklam filmini birazdan paylaşacağını belirtti.

Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşıma "Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez." notunu düştü.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Sevgili halkım sizden çalınan bir para var tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu. Çalınan para sizin paranız evlatlarınızın parasını gasp ettiler. Devletle birlikte dürüstçe hizmet veren on binlerce şirket var. Onların hepsinin başımın üstünde yeri var. Ben bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum.

Bu çeteler benim can düşmanımdır dedim. Onlar yatağa giren aç çocukların haklarını yemişlerdir dedim. Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım. Kısa filmlerle. Bu filmler bu gece yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz. Ey çeteler ey halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar. Ben sizden mi korkacağım ben bu mücadelede ölümü göze almışım.

Halkımız refaha ve huzura kavuşacak bunun için ben sizinle ölümüne mücadele edeceğim, ölümüne. Şu net ki, ben sırtımı milletime yaslıyorum. Vallahi biz bu işi yaparız, yapacağız. Halkıma sesleniyorum. 418 milyar dolar silsilesinin ilk filmini birazdan paylaşacağım.

"SON GÜNLERİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN ÇETELER..."

Kılıçdaroğlu engellendiğini duyurduğu kampanya filmini şu notla paylaştı:

Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler...

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından saat 21.30'u işaret ederek "Sevgili halkım, korku dağları sarmış. Çok önemli bir mesele var, hepinizi 21.30’da buraya bekliyorum" demişti.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim