• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C

İmamoğlu 'Bu iktidar bir avuç insanın iktidarı' diyerek seslendi: 15 Mayıs'ta halkın iktidarı geliyor

İmamoğlu 'Bu iktidar bir avuç insanın iktidarı' diyerek seslendi: 15 Mayıs'ta halkın iktidarı geliyor
İBB Başkanı İmamoğlu'na, Çekmeköy- Sultanbeyli metro hattı inceleme gezisine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy- Sultanbeyli metro hattında incelemelerde bulundu.

İncelemelerine devam ederken Sarıgazi durağından çıkış yapmak isteyen İmamoğlu'na vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Burada vatandaşlara seslenen İmamoğlu "Beni mahcup ettiniz. Bir şantiye ziyaretimize bu denli ziyarette bulunmanız..." diyerek şunları söyledi:

'KİMİN OY VERDİĞİNE BAKMIYORUZ'

Yarın Kastamonu'dayım Ankara'ya geçeceğim. Bu metro şantiyemize Meclis durağından girdik Sarıgazi'den çıktık. Şu anda altyapısı tamamen bitmiş bir alandayız. Sarıgazi istasyonumuzun hızla bitirilmesi için yoğun bir çalışma var. Aslında bu iki durağımız yıl sonunda tamamen bitmiş olacak. Hatta bu istasyon üstlerinde sizlere özel mekanlar da hazırlıyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize, mahallelerimize özel mekanlar hazırlıyoruz.

Allah'ın izniyle bu metro hattımızı 2024’ün mart ayında Samandıra'ya kadar da götüreceğiz. Yani hem Sancaktepe merkeze hem de Samandıra'ya kadar gidecek. 2024’ün yıl sonunda da Sultanbeyli'ye kadar erişme hedefimiz var, yolumuz açık olsun. Hem yer üstünde çalışıyoruz hem yeraltında çalışıyoruz. Memleketin, her insanına hizmet etmekten de onur duyuyoruz. Kimin oy verdiğine de bakmıyoruz. Bu memleketin her insanına, her çocuğuna, her gencine geleceği umut olarak önlerine koymak arzusundayız.

'15 MAYIS SABAHI DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK'

İstanbul'un farklı ilçelerinde buluşmalarımız olacak. Kimine yalnız geleceğim ama kimine de inşallah 13’üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'yla geleceğiz. Sizlere çok kıymetli Genel Başkanımızın 13’üncü Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve saygılarını da getirmiş oluyorum, yolumuz açık olsun. Şimdiden Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. İnşallah 23 Nisan'ı da çocuklarımızla İstanbul'un her köşesinde kutlayacağız. Ama esas bayramı 15 Mayıs sabahı bir demokrasi bayramı olarak kutlayacağız.

'86 MİLYON İNSANIMIZIN İKTİDARI GELİYOR'

İnancımız çok yüksek. Milletimizin buna olan inancını da görüyorum. İnanın bunu Burdur'da da gördüğüm Isparta’da, Tokat’ta, Amasya'da, Trabzon'da, Samsun'da yüz binlerce insanımızla gördük. İnanın bunu başaracağız. Ondan sonra memleketimizin önünde hiçbir engel kalmayacak. En önemli farkını herkese anlatın. Bu iktidar, mevcut iktidar bir avuç insanın iktidarı. '15 Mayıs'ta milletin iktidarı geliyor deyin, milletin iktidarı.' Halkın iktidarı geliyor. 86 milyon insanımızın iktidarı geliyor, içinde herkes var. Herkesin hakkı hukuku var. Allah hepinizi korusun. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Metro hattımız hem Çekmeköy'e hem Sancaktepe'ye hem Sultanbeyli'ye şimdiden hayırlı olsun."

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim