• BIST 9705.18
  • Altın 4042.359
  • Dolar 38.7659
  • Euro 43.124
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

İBB soruşturmasında 2 tahliye kararı!

İBB soruşturmasında 2 tahliye kararı!
İBB soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Abbas, ev hapsi şeklinde adli kontrolle, Emre Serkan Bayraktar da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İBB soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Abbas, ev hapsi şeklinde adli kontrolle, Emre Serkan Bayraktar da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) soruşturması kapsamında tutuklu bulunan İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas, "yurt dışı çıkış yasağı" ve "konutu terk etmeme" adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi. Kararda, Abbas'ın üzerine atılı suçun niteliği, kanunda öngörülen cezanın miktarı ve mevcut delil durumunun dikkate alındığı kaydedildi. İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Abbas'ın savcılıkta etkin pişmanlık kapsamında ifade verdiği öğrenildi. Emre Serkan Bayraktar da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MURAT ABBAS KİMDİR?

1969 yılında İstanbul’da doğan Murat Abbas, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. 1994’te BDO Denet’te denetim asistanı olarak çalışmaya başladı. PWC, Bosch, Siemens, Profilo Grubu, Superonline, Ticketturk şirketlerinde finansal kontrolör ve finans müdürlüğü görevlerini üstlendi. 1999 yılında müzik sektörüne giren, birçok radyo programında editörlük ve Pozitif Live’de genel müdür yardımcılığı yapan Murat Abbas, 2014’te Zorlu Holding’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nden (PSM) sorumlu hissedar temsilcisi olarak çalışmaya başladı. Mart 2015’te PSM Genel Müdürü olarak atanan Abbas, 6 senelik görevi boyunca kurumun kreatif, idari, organizasyon ve finans bölümlerinden sorumlu oldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim