• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Göksel: “Terörün Kökünü Kazıyacağız”

Göksel: “Terörün Kökünü Kazıyacağız”
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, terörle mücadelede kararlı olduklarını, terörün kökünü kazıyacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, terörle mücadelede kararlı olduklarını, terörün kökünü kazıyacaklarını söyledi.

Zeki Gülhan Restoran'da basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Türkiye ve Samsun gündemine dair açıklamalarda bulundu.

2015 yılının Şubat ayında AK Parti İl Başkanlığı görevini devraldığını belirten AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Bu görevi sürdürürken 2 tane önemli genel seçim geçirdik. Biz 7 Haziran seçimlerinde her ne kadar sahada çalıştıysak da birinci parti olmamıza rağmen mecliste tek başımıza hükümet olma sayısını oluşturamadık. Burada Samsun için 1 tane vekil kaybettik bu da bizi çok üzmüştü. Ama bizde seçim bittiği gün yeni seçim hazırlıkları başlıyor. Bunun peşinden de muhalefette görüşmeler sonuç vermeyip, koalisyon kurulamayınca yeniden seçim startı verilmiş oldu. Biz zaten seçim çalışmalarına herkesten önce başlamıştık. 1 Kasım genel seçimlerinin sonrasında, tek başına iktidar olduk. Seçimlerin ardından AK Parti Samsun'da 6 vekil çıkarmayı başardı. Bu 6 vekilden bir tanesi 64. Hükümet'te bakan olarak, biri teşkilatlarımızda genel başkan yardımcısı ve 4 vekilimiz de Samsun'u temsil etme noktasında 6 vekilimizi Meclis'e gönderdik. 6 vekilimiz konularına hakimler. Biri hükümette, diğeri de genel merkezde yetkililer. Samsun şuanda hizmet alım konusunda her dönemden daha ileri" dedi.

Amaçlarının Samsun'da yapılacak hizmetlerin en iyisini yapmak olduğunun altını çizen Göksel, "Amacımız, birlik beraberlik içersinde tüm konularda istişarelerle Samsun'da yapılacak şeyin en iyisini yapmak, Samsun'a getirilecek hizmetin en iyisini üretmektir. Bunun için de tüm Samsun halkına ihtiyacımız var. Samsun'a her türlü yatırımlar konusunda istişareler başladı. Milletvekillerimiz diğer bakanları geziyorlar. Samsun'a yapılacak birkaç tane önemli projeler var. Samsun'un önümüzdeki 4 yıl içerisinde iyi yatırımlar ve katma değere yönelik yatırımlar alacağını şimdiden söyleyebilirim. Bu çalışmalar titizlikle devam ediyor. Şehir hastanesi yapılmak üzere çalışmaları başlandı. Şehir hastanesi ile ilgili yüksek kattan vazgeçtik. Şehir hastanesinde hükümetim yüksek kattan vazgeçti. Hastanelerin çok katlı olmaması daha yataya almak istediler. Onunla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

GÖKSEL: "TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Terörlü mücadele konusunda halkın desteği ile birlikte sonlandırılana kadar devam edeceklerini ifade eden Başkan Göksel, "Bunun başka türlü oluru yok. 20 yaşında çocuklarımızı askere gönderiyoruz. Hepimizin çocukları var. Biz de gittik askere, bu çocuklar vatanı için orada mücadele ediyorlar. Bunlar bizim hassasiyetlerimizdir. Bu askerlerimizin, polislerimizin özveriyle çalışmasından olacak. Allah bu terörü sona erdirmemiz için bize yardımcı olacak. Bu terörün kökünü kazıyacağız. Türkiye'de huzur ve barış içersinde yaşamaya devam edeceğiz. Kimse bir insanı milliyeti, ırkı için hor görmüyor. Çünkü öyle bir dert yok. Ama ne yazık ki dış güçler bunları kaşıyacak varmış gibi birbirimize bizi düşürmeye çalışıyorlar. Bunların hepsi plandır. Türkiye üzerinde projeler, planlar, 100 yıl önce Osmanlı üzerinde yapılan planlar şimdi İslam coğrafyası ve Orta Doğu üzerinde yapılmakta ve yapılmaya devam ediyor. Biz neyin ne olduğunu bileceğiz. Her türlü belanın nereden geldiğini bilip, ona göre hareket edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların karşısında duracağız. İnadına daha fazla beraberliğimizi sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından basın mensuplarının bir sorusu üzerine Türkiye ile Rusya arasındaki kriz nedeniyle 01 Ocak tarihinden itibaren yürürlüğe giren ambargolardan Samsun'un nasıl etkileneceği konusunda bilgi veren Başkan Göksel sözlerini şöyle tamamladı: "Hükümetimiz alternatif oluşturacak ve Samsun'da alternatif oluşturacak. Rusya ile olan ithalat ve ihracatımız birinci derecede doğalgaz, sonra yem hammaddesi ve buğday alıyoruz. Bunların aynısı Ukrayna'da da var, Kazakistan'da da var. Diğer ülkelerde de var. Devam eden anlaşmalar var. Ticaret alanı oluştu ve ticaret alanını canlandıracağız. Rusya'dan olmazsa, Ukrayna'dan olacak."

Göksel: “Terörün Kökünü Kazıyacağız”

Göksel: “Terörün Kökünü Kazıyacağız”

Göksel: “Terörün Kökünü Kazıyacağız”

Göksel: “Terörün Kökünü Kazıyacağız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim