• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Antalya’da 5 Yıldızlı Her Şey Dahil Otellerde Uygun Fiyata Tatil Nasıl Yapılır?

Antalya’da 5 Yıldızlı Her Şey Dahil Otellerde Uygun Fiyata Tatil Nasıl Yapılır?
Antalya 5 yıldızlı her şey dahil otellerde uygun fiyata tatil yapmanın yollarını sizler için araştırdık…

Ülkemizin gözde tatil destinasyonlarından olan Antalya, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin yaz tatilini geçirmek için seçtiği güney sahili şeridinde bulunan şehirlerindendir. Antalya 5 yıldızlı her şey dahil otellerde uygun fiyata tatil yapmanın yollarını sizler için araştırdık. 

Erken Rezervasyon Kampanya Dönemi En Uygun Otel Rezervasyonu Yaptırabileceğiniz Dönem
Ekim ayının sonlarından itibaren başlayan erken rezervasyon dönemi haziran ayının ilk haftalarına kadar 4 döneme ayrılarak devam ediyor. Erken rezervasyon kampanyasının ilk döneminde en yüksek indirim oranları uygulanırken yaz aylarının yaklaşmasıyla indirim oranlarında da düşüş yaşanıyor. Antalya otelleri rezervasyonu için en uygun dönem olan erken rezervasyonu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. 

Son Dakika İndirimleri

Erken rezervasyon kampanyasını kaçırmanız halinde son dakika kampanyaları imdada yetiyor diyebiliriz. Erken rezervasyon dönemindeki kadar fiyatlarda indirim olmasa da her şey dahil otellerde son dakika kampanyaları olabiliyor. Rezervasyon yaptırmadan hemen önce incelemenizi tavsiye ederiz.
Bankalarla Tur Operatörleri arasındaki iş birlikleri sayesinde uygun fiyatlı rezervasyon yaptırmak mümkün!
Tatilsepeti gibi büyük firmalar banka anlaşmaları ile ek taksit sayıları, tatil kredileri verebiliyor. Juzdan, cip para gibi banka kampanyalarıyla da tatilinizi indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. 

2 Çocuk Ücretsiz Oteller

Antalya otelleri arasında 2 çocuk ücretsiz her şey dahil otelleri en çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor. Her otelde çocukların yaş grupları değişmekle beraber genellikle 16 yaşa kadar olan çocuklardan ekstra ücret talep edilmiyor. Çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği bu otellerde hem sizin hem de çocuklarınızın keyifle vakit geçirebileceği aktiviteler düzenleniyor.

1 Gece Bizden Kampanyası

Tur operatörleri arasından 1 gece bizden kampanyası düzenleyen operatörleri seçebilirsiniz. 3 gece konaklamaya 1 gece de ücretsiz olarak rezervasyon yaptırabilir, konaklamanızı uygun fiyata getirebilirsiniz.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim