• BIST 10918.51
  • Altın 5743.427
  • Dolar 42.442
  • Euro 49.4229
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 10 °C

Furkan Bölükbaşı, 'Cumhurbaşkanına suikast' iddiasıyla gözaltında!

Furkan Bölükbaşı, 'Cumhurbaşkanına suikast' iddiasıyla gözaltında!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'İdamla' tehdit eden paylaşımı gündeme gelen ve daha sonra bunu silen sosyal medya ünlüsü Furkan Bölükbaşı gözaltına alındı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Erdoğan'ı 'idamla' tehdit eden paylaşımı gündeme gelen Furkan Bölükbaşı'nın gözaltına alındığını açıkladı. Açıklamada Bölükbaşı hakkında "Cumhurbaşkanına suikast ve fiili saldırı" suçundan soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İşte o açıklama:

furkan-bolukbasi-savcilik-aciklamasi.jpg

GÖZALTINDA VİDEO YAYINLADI

 

Gözaltına alınan Bölükbaşı adliyede avukatıyla video çekti. Avukat Bülent Demir ile video çeken Bölükbaşı videoda, "Selamunaleyküm iyiyim, Bülent abiyle beraberiz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Furkan Bölükbaşı, iktidarın 10 Kasım nedeniyle yaptığı Atatürk anmasına yönelik, “Menderes'in sonunu Kemalizme yaptığı şirinlikler getirmişti. İnşallah Müslümanların mevcut iktidarı da aynı akıbete uğramadan kendine çeki düzen verir” ifadelerini kullanmıştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim