İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "Faladdin" ve "Binnaz" isimli mobil uygulamalar ile internet sitelerinin kurucusu Sertaç Taşdelen’in banka hesaplarına ve mal varlıklarına el konularak, hakkında gözaltı kararı verdi. Taşdelen’e fal bakmak ve bu amaçla bilişim sistemi kurarak gelir elde edip, suç gelirlerini yurt dışına çıkarmak suçlamaları yöneltiliyor.
Falcı Sertaç Taşdelen'e gözaltı kararı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 'Faladdin' ve 'Binnaz' isimli mobil uygulamalar ile internet sitelerinin kurucusu Sertaç Taşdelen’in banka hesaplarına ve mal varlıklarına el konularak, hakkında gözaltı kararı verdi.
Etiketler: taşdelen, sertaç taşdelen, gözaltı, karar, gözaltı kararı, falcı, fal, istanbul, istanbul cumhuriyet başsavcılığı, başsavcılık, faladdin, binnaz
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Muhalefet sıkıştırdı: Mehmet Şimşek sinirlendi!TBMM Genel Kurulu’nda 2026 bütçe görüşmeleri sırasında vergi borçlarına ilişkin değerlendirmeler nedeniyle tansiyon yükseldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile muhalefet milletvekilleri arasında yetki ve uygulamalar konusunda yaşanan görüş ayrılığı, Genel Kurul’da gerginliğe yol açtı.
TSK’ya iftira atanlara ve bayrağa saygısızlık yapanlara operasyon!Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, IŞİD ve TKP/ML silahlı terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda 13 zanlı hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltına alınanlar arasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal silah kullandığını iddia edenler ile Türk bayrağının ipini keserek atanlar da var.
İran'da 3’ü Polis, 4 kişi hayatını kaybetti!İran'ın Kirman eyaletine bağlı Fehrec ilçesi girişinde Polis kontrol noktasına düzenlenen silah saldırıda 3 güvenlik görevlisi ve 1 sivil yaşamını yitirdi.
Abdulkadir Selvi, ‘Yeşil’in ifadesine ulaştı!Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Gazeteci Saygı Öztürk'ü arayarak faili meçhul cinayetlerle ismi anılan 'Yeşil' olduğunu iddia eden kişinin ifadesine ulaştığını kaydetti.
DEM Parti'li belediyede rant iddiası!Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan İmar Dairesi Şube Müdürü Delal Durmaz hakkında, aileye ait bir arsanın imar planlarında yapılan değişikliklerle yaklaşık 50 milyon Dolarlık rant sağlandığı iddia edildi.
Adli Tıp açıkladı: Kimlerin sonucu pozitif?Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ve 9 şüpheliye yönelik Adli Tıp Kurumu'nda yapılan uyuşturucu madde testlerinin sonuçları ortaya çıktı. Mehmet Akif Ersoy ve spiker Ela Rümeysa Cebeci'nin de aralarında olduğu 7 kişinin test sonucu pozitif çıktı.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim


































