• BIST 10918.51
  • Altın 5745.426
  • Dolar 42.4713
  • Euro 49.4029
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -3 °C
  • İzmir 10 °C

Erdoğan’dan ‘Nebati’ye uyarı: “Bölgeni ihmal etme!”

Erdoğan’dan ‘Nebati’ye uyarı: “Bölgeni ihmal etme!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta, eski Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Dolmabahçe Ofisi’ndeki sürpriz bir görüşmesi kulislere ‘‘Nebati yeniden bakan mı oluyor?” sorusu ile yansıdı. Görüşmenin nedeni belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta, Hazine Maliye eski Bakanı Nureddin Nebati ile Dolmabahçe Ofisi’nde sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme kulislere ‘‘Nebati yeniden bakan mı oluyor?” şeklinde ile yansıdı.

"SEÇİM BÖLGENİ İHMAL EDİYORSUN"

Sözcü gazetesinin haberine göre görüşme talebi Nebati’den geldi. Erdoğan bu görüşmede, Mersin’den kendisine ulaşan şikayetleri anlattı ve Mersin Milletvekili olan Nebati’ye “Seçim bölgeni ihmal ediyorsun, daha sık git” dedi. Mersin AKP’nin hep zaman sıkıntı yaşadığı bir şehir oldu. 2023 milletvekili seçiminde sadece yüzde 24 oy alırken, Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 37 ile ikinci çıktı. AKP 2024 yerel seçiminde ise Büyükşehirde MHP adayını desteklemiş ve Cumhur İttifakı olarak kaybetmişti. AKP Mart 2024’teki yerel seçimde Mersin’in 13 ilçesinden hiçbirinde başarılı olamadı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim