• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Erdoğan: Sen niye ağlıyorsun. Ağlama...

Erdoğan: Sen niye ağlıyorsun. Ağlama...
Başbakan Erdoğan Kastamonu'da halka hitap etti... Erdoğan kalabalık içinde birinin ağlaması üzerine "Sen niye ağlıyorsun. Ağlama... Bugün sevinç günümüz.. Coşkuyu görüyorsun" dedi...

Bugüne kadar Cemaat için "virüs, çete, örgüt" gibi ifadeler kullanan Başbakan Erdoğan bu kez bir adım daha ileri giderek Cemaat ile Terör kelimesini ilk kez bir arada kullandı ve şu şekilde bir ifade kullandı:

"Bu terör örgütü yöneticilerinin suça bulaşanlarının inlerine kadar elbette gireceğiz"

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

30 Mart'ta ya eski Türkiye diyeceğiz, ya da yeni Türkiye diyeceğiz. Ya temiz siyaset ya da kirli siyaset diyeceğiz. Kirli siyaset diyenler MHP ve CHP'ye oy versin. Temiz siyaset diyenler AK Parti'ye oy versin.

Bu Pensilvanya'nın alim maskesi altında ne işler çevirdiğini anlatacağım. Edep dışı siyaseti nasıl yaptıklarını anlatacağım. Önce ahlaksız görüntüleri internet üzerinden servis ederek CHP'yi dizayn ettiler. MHP milletvekillerini kasetle götürdüler. Ey Bahçeli madem vekillerine güveniyordun neden gönderdin.

Bahçeli, İmralı'ya ne söz verdin diyor. Hayatım boyunca vatanımı ve milletimi kimseye satmadım.

Bunlar cemaat değil örgüt örgüt. Bunların terör örgütünden ne farkı var? Bunların yaptığını örgütler yapıyor... Neler söylüyor neler Pensilvanya'daki zat. Peygamberimizi miraçtan indirip kamyonete bindiriyorlar. Bunu da televizyonlarında yayınlıyorlar. Bunlarda takiyye var yalan var iftira var. Hazreti Cebrail parti kursa oy vermem diyor. Sen nasıl bir hocasın ya. Böyle benzetme olur mu?

Kardeşlerim soruyorlar... 99'da buradan kaçtı ya... Nereye gitti? Verdiği cevap inzivaya çekildi... Nerede inzivaya çekildi? Pensilvanya'da... Ya inzivaya çekilmek istiyorsan sana Kastamonu yetmez mi? Şeyh Şabanı Veli gibi Kastamonu'da inzivaya çekilebilirdin... İstanbul'da Altunizade'deki devasa yer inzivan için gayet geniş rahat bir yer. Hani diyor ya tek odada yaşamış. İnsanın hayatında tek odada olur...Ondan sonra o genişleyerek Pensilvanya'daki saltanat sarayları villalar da olur. Ben bunu garipsemiyorum. Ama bunu istismar etme. Bir odadan geldim deme. Şimdi nerdesin onu söyle. Afedersiniz milletten topladığınız himmetlerle inşa ettiğiniz buraları mı konuşuyorsun. Çirkinlikler ahlak dışı eylemler. Edepsizlikler artık bunlarla sınırlı değil. Bu Pensilvanya utanmadan sıkılmadan CHP'yi MHP'yi ve BDP'yi desteklemeye başladılar. Yeter ki AK Parti'ye oy vermeyin. Kime verirseniz verin... Kastamonu'da da AK Parti'ye vermeyin MHP'ye verin diyor.

Ablalar size de geldi mi? Abiler size de geldi mi? Bu ne demek? Onları def ettiniz ama şimdi beş gün var. Bizim ablalarımız da burada... 

Şu anda Ankara ve İstnabul'da aleni şekilde CHP'ye oy istiyorlar. Ama milletimiz kükrüyor. İstanbul'u gördünüz. 2 milyon insan toplandı. Cumhuriyet tarihinde böyle bir miting yok. Çünkü halkımız artık "Yetti be" diyor... 

Ahlakın izmihlali ne müthiş izmihlal, ne millet kalır zira ne milliyet ne istiklal... Korkunç bir şey. Esnafa ne diyorlar biliyor musunuz? Senin telefon kayıtların elimizde bunları yayınlarız. Buyur işte... Biraz sonra Samsun'a gideceğim. Samsunlu Metro turizm sahibi açıklama yaptı. Bize şu kadar para vereceksin diye tehdit ettiler. Kayıtdışı... Makbuz verin yardım edeyim dedi. Yıllarca yardımcı olmuş adam. Adamcağızı tehdit ediyorlar o da şimdi makbuzlu olan yardımın dışında etmediği için sen mi böyle yapıyorsun hadi bakalım içeri diyorlar. Kim paralel yargı? İçerde yatan Metro Turizm'in sahibi bugün onları açıkladı. Yani bunların neler yaptığı ortada...

Yani bunlar o kadar ileri gittiler ki yahu hastaya gidip bir kadına ne diyorlar biliyor musunuz? Senin kardeşine hastayken kan verdik CHP'ye oy vermezsen bu kanı haram ederiz. İffetli insanlara namuslu insanlara iftira atıyorlar. Emeğiyle geçinen insanları ahlaksızca sömürüyorlar. İşadamlarına sanatçılara gazetecilere hiç çekinmeden tuzak kurabiliyorlar. CHP MHP'ye oy verdirerek yemin ettiriyorlar. İnanın bu yeminlerin hiçbir geçerliliği yok. CHP'ye MHP'ye oy verdirmek için Kur'an'e el bastırıyorlar. Anne babalarıyla kardeşleriyle akrabalarıyla kavga ediyorlarmış. Bunlara inanmayın aldırmayın. Bir çok yalanı birlikte söylüyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunlarınki yatsıdan evvel söndü. 

30 Mart'tan sonra sizi tutuklayacaklar diyerek yalan söylüyorlar. Bunlara da inanmayın. Biz bu terör örgütünün yöneticilerinin suça bulaşanlarının inlerine kadar elbette gireceğiz. Ah benim temiz ihlaslı inançlı kardeşlerim. Biz asla size karşı böyle bir provokasyona fırsat vermeyiz. Kardeşlerim şimdi bu ahlaksızlar sandık üzerinde de tuzaklar hazırlıyor. Sandık müşahitlerini aldatmaya çalışıyorlar. Oy pusulalarını geçersiz hale getirmek için uğraşıyorlar. Oy pusulasının üzerinde en ufak bir kalem çiziği gördüğünüz zaman iade edin. Bir çizik dahi olmasın. Tertemiz olacak pusula. Mührü vuracağız. Nereye? Ak Parti'nin ambleminin altına mührü vuracağız. Hayırlı olsun! Ama yazmayacağız çizik atmayacağız. Tamam mı?

Kastamonu'da bu yanlış yerel yönetimi değiştirmeyecek miyiz? Belediyecilik bunların işi değil bizim işimiz bizim. Biz bu ülkede 12 yıldır temiz namuslu ahlaklı edepli siyasetin hakim olması için mücadele veriyoruz. 12 yıl bu temiz siyaset üzerindeki vesayeti kaldırmaya çete baskısını kaldırmaya çalışıyor siyaseti temize çekmek için samimiyetle gayret gösteriyoruz. 

Pensilvanya siyaseti zehirlemek için her yola başvuruyor. Maalesef bu CHP Pensilvanya'nın kuyruğu oldu. MHP de kuyruğu oldu. Kaset montaj şantajlarla hem CHP hem MHP'ye boyun eğdirdiler. 28 Şubat'ta zulüm yaşattı. Kastamonu bu MHP'ye asla aldanma Kastamonu! Asla bunlara aldanmayın. CHP ile yol arkadaşı olan MHP'ye asla aldanmayın. Okyanus ötesi diyerek Pensilvanya'ya hakaret eden Bahçeli'nin Pensilvanya'nın dizinin dibine oturmasına bak. Bunlar sadece milliyetçiliğin istismarını yaparlar. Biz ise milliyetçiliği milleti bayrağı vatanı sevmek ihya etmek olarak bildik. Biz bu ülkede 12 yıl önce iktidarı MHP'den aldık. Hatırlıyor musunuz? 12 yılda milli gelire 590 milyar dolar ekledik. 820 milyar dolar oldu. Bahçeli sen mi yaptın bunu ya? 79 senede Türkiye'de yapılan bölünmüş yol 6 bin 100 km. Biz 12 senede 17 bin km bölünmüş yol yaptık. Fark bu! Ey MHP ey Bahçeli sen IMF'ye borçlandın borçlandın... IMF'ye hakaret ediyordun. Bize 23 buçuk milyar dolar borç devrettin. 

(Kalabalık içinde birinin ağlaması üzerine) Sen niye ağlıyorsun? Ağlama... Bugün sevinç günümüz. Coşkuyu görüyorsun. 

23 buçuk milyar doları sıfırladık. IMF şimdi bizden borç istiyor. 5 milyar dolar onlara borç vereceğiz. Veren el alan elden üstündür. Bitmedi... Milliyetçiyiz diyorlar ya.. MB bizim milli bankamız değil mi? Bizim Merkez Bankamızı neredeyse bitiriyorlardı ya... Dolar rezervi şimdi 128 milyar dolar oldu. Sayın Bahçeli herhalde bunu sen yapmadın. Senin döneminde Ziraat ve Halkbank çöktü. 

Ya bunlar zalım zalım. Onun için diyorum Zalimler için yaşasın cehennem... Zulmettiler. Yani bu Gezi olayları falan kime zarar verdi? Benim fakir fukara kardeşime... Orta tabakaya zarar verdi. Kaymak tabakanın keyfi yerinde. Onlarda bir numara yok. 

Bu Pensilvanya'nın yargıda emniyette uzantıları var. Bunlar 35 yıldır sızmadık yer bırakmamışlar. İstihbarat teşkilatımızın TIR'larına alçakça bir operasyon yaptılar. İnanın başka devletin savcısı olsa, başka devletin emniyet birimi olsa o alçaklığı yapmazdı. MİT mensuplarını durduruyor yere yatırıyor ellerini kelepçeliyor. Bir yüzbaşımızı bir üsteğmeni tekmeliyor yumrukluyor. 15 kişi üzerine çullanmış. Biri ayağına biri gövdesine basıyor. Ben bunları izleyince şok oldum. Gereğini yaptık zaten. Peki o MİT ne yapıyordu? Suriye'deki bayır bucak Türkmenlerine yardım götürüyordu. BU MHP milliyetçi de neden sesi çıkmıyor? Oradaki bayır bucak Türkmenlerine yardım elimizi uzatmazsak onları biz katil Esed'in bombalarına mı mahkum edelim? Ah kardeşlerim ah... Bunların meydanlarda yaptığı konuşmalar bakmayın. Bunlar dürüst değiller. Samimi değiller. Sadece iftira atıyorlar. Devlete saldırı var MHP susar. Türkiye Cumhuriyeti'te başbakanına cumhurbaşkanına saldırı var MHP susar.. MİT'e saldırı var Türkmenlere saldırı var bu MHP neden susar? Çünkü Pensilvanya öyle istiyor. Pensilvanya bunların boyunlarına ipi takmış. İstediği yere çekiyor. 

Önceki gün bir Suriye jeti angajman kurallarını ihlal etti. Hava sahamızı ihlal etti. Defalarca uyarıldı dinlemedi. Biliyorsunuz daha önce de bir helikopterleri bu şekilde hava sahamızı ihlal etmişti. Onu da düşürmüştük. Suriye daha tepki vermeden CHP tepki verdi. Hale bak ya. Bunların yayın organları yandaşları var ya hepsi birden tepki veriyor. Suriye kendini savunmadan CHP Suriye'yi savundu. Bunların birbirinden farkı yok. Birbirlerinden haberleri de yok aslında. Önceki gün CHP'nin genel başkan yardımcısı çıkıyor Suriye lehine açıklama yapıyor. Baktılar ki tepki var Genel müdür farklı açıklama yaptı... BU CHP Suriye'nin DHKPC terör örgütünün twitterin avukatlığını yaptı... 

Benimle ilgili hani uydurdukları bir şey var. Sürekli. Şüphem yok ya şüphem yok.. Zaten meydanlar konuşuyor. Televizyonda üç beş kişi konuşmuş onlar bizi bağlamaz. Meydanlar bağlar bizi millet bağlar bizi millet... Bir tanesi diyor ki başbakan prestij kaybediyor. Nerede kaybediyormuşuz? Şu twitteri yasaklamak suretiyle prestij kaybediyormuşuz. O twitter önce mahkeme kararlarına uymayı öğrensin. Sen kalkıp da ABD Başkanına Erdoğan'a yaptığın hakareti yapamazsın. Yaptığın anda indirirler seni. Kalkacaklar her türlü hakareti yapacakar. Bütün uyarılara rağmen indirmeyeckeler. Bakanlarıma da yapacaklar. Uyarılara rağmen indirmeyecekler. Ee biz de seyredeceğiz. O televizyonlara çıkacaklara sesleniyorum. Siz ABD'deki twitterin mi avukatısınız Başbakanın bakanların mı avukatısınız. Biz ileri teknoloji diyerek her adımı attık. Yüzbinlerce on milyonu aşkın tablet dağıtıyoruz. Bu ahlaksızlıklar için değil. İleri teknolojiyi kullanalım diye bunu yapıyoruz. Bıçak katilin elinde can alır. Doktorun elinde can kurtarır. Olay budur. Şimdi bu tür bilgisayarla kalkıp da sen eğer Tayyip Erdoğan'a böyle bir iftirayı yapar bunu da twitterda yaymaya kalkarsan biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. 

Kılıçdaroğlu diyor ki İsviçre'de 13 ayrı bankada hesabım varmış. Bunda yüz yok. Bunda karakter yok. Dedim ki bul çıkar. Madem biliyorsun. Çünkü hukukta kaide var müddei iddiasını ispatlamakla mecburdur mükelleftir. Şimdi nerede bu hesap diyorum. Gidelim beraber o paraları alalım sana vereceğim o paraları. Sen çok fakirsin ya. Çıkmadı adam... Eline diline dursun ya. İftira olur da böylesi olmaz. Kardeşlerim kılavuzu karga olanın... Olay bu... Olay bu... Şu yalana bak ya. Hala cevap yok... Ey CHP'ye gönül veren kardeşlerim. Bu adamın arkasından daha ne kadar gideceksiniz? Bunda yalan var takiyye var bunda iftira var. AKşam başka sabah başka... 

Bu pazar günü benim milletim bunlara en güzel cevabı sandıklarda verecek. Bu CHP bu MHP BDP Pensilvanya hep birlikte Baas rejiminin askerleri oldular. Ne yaparlarsa yapsınlar... 

Bayraklı reklamımızı izlediniz. Nasıl buldunuz? Size can feda... Bu millet eğilmez... Türkiye yenilmez... Olay bu... MHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum Türkiye'yi esir alamayacaklar. Gelin el ele verelim şu ana kadar bu ülkede hiçbir hizmeti olmayan Bahçeli'nin arkasından artık gitmeyin. 

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim