• BIST 10045.74
  • Altın 2386.395
  • Dolar 32.3785
  • Euro 34.5298
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nde Yeni Dönem

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nde Yeni Dönem
Bursa Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bozali, "Mesleki itibar ve farkındalık için yola çıktık. Asıl işimiz bundan sonra başlıyor"...

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bozali, "Mesleki itibar ve farkındalık için yola çıktık. Asıl işimiz bundan sonra başlıyor" dedi.

Bursa'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin (BHİD) Olağan Genel Kurulu Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı genel kurula üyelerin yoğun katılım sağladı. Divan başkanlığını Gonca Yerliyurt'un gerçekleştirdiği genel kurulda, Bedirhan Bozali'nin başkanlığındaki liste kazandı. Geçmiş dönem başkanı Serdar Ömeroğuları ve yönetim kurulunun ibra edildiği seçim, her iki listenin de güzel rekabeti ile sonuçlandı.

Serdar Ömeroğulları ve yönetim kurulu üyelerine BHİD'in çıtasını yukarılara taşıdıkları ve özverili çalışmaları için teşekkür eden BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bozali, "Öncelikle bizleri bu göreve layık gören tüm üyelerimize ve bizimle birlikte bu güzel yarışta yer alan diğer listedeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Derneğimiz Serdar Ömeroğulları ve yönetimi ile son dönemde adından fazlasıyla söz edilen bir dernek haline geldi. Ben ve ekip arkadaşlarım da bu bayrağı daha da yukarı taşımak istiyoruz. Bu bayrağı yukarıya taşırken, derneğin üyesi olan tüm arkadaşlarımızı çalışmaların içinde görmek istiyoruz. Oluşturacağımız komisyonlarda üyelerimizin de dernek ve sektörümüz için bizlerle birlikte omuz omuza çalışmasını bekliyoruz" dedi.

Seçimlerde aday olmadaki en önemli amaçlarının mesleki itibar ve farkındalık olduğunun altını çizen Bozali, "Asıl işimiz bundan sonra başlıyor farkındayız. Meslekte itibar ile çıktığımız bu yolda yeni işler yeni projelerle derneğimizin çıtasını her yönden daha da yükseltme gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

2016-2018 döneminde hizmet edecek Bedirhan Bozali Başkanlığındaki listede Mustafa Sönmezay, Pınar Yaltan Mutlu, Bahar Erkan, Cansel Oruç, Funda Yasemin Sürer, Aysun Alemdaroğlu, Okan Kızılkaya, Dilek Kiper, Ahmet Akhan, Sinem Uğurgün, Elif Aygül, Kadriye Öncü Pakten, İlknur Çatak Şen, Seray Gül ve Nesrin Sarp bulunuyor.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nde Yeni Dönem

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nde Yeni Dönem

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim