İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ile belediyede görevli kamu görevlileri ve bir kısım şahıslara yönelik 'zimmet', 'irtikap', 'rüşvet vermek', 'rüşvet almak' ve 'ihaleye fesat karıştırmak' suçlarından yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, yeni alınan müşteki, tanık ve etkin pişmanlık ifadesi çerçevesinde teşhis işlemleri de yapılarak bir kısım dijital delillerle birlikte 13 şüpheli tespit edildi. Tespit edilen şüphelilere yönelik İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonucu 11 kişi gözaltına alınırken, 2 kişiye yönelik yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyon: 13 gözaltı!

Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında 13 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Etiketler: belediye, bayrampaşa, bayrampaşa belediyesi, operasyon, gözaltı, yolsuzluk, rüşvet, soruşturma
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Özgür Özel'den 'İliç' paylaşımı!CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erzincan İliç’te 9 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasının 2. yılı nedeniyle yaptığı paylaşımda, "Bu ülkede hiçbir emekçinin ölümü 'Kader' değil" dedi. Özel, sorumlular adalet önüne çıkana kadar konunun takipçisi olacaklarını belirtti.
AKP’den 'Ramazan' genelgesi: 'Seferberlik' talimatı!AKP Yerel Yönetimler Başkanlığı, yaklaşan Ramazan ayı öncesi AKP'li belediyelere 'Genelge' gönderdi. Mustafa Demir imzalı 'Genelge'de, Ramazanın ruhuna uygun etkinlikler düzenlenmesi, yardımların sahiplerine ulaştırılması, gıda denetimlerinin artırılması ve boykot ürünlerine yer verilmemesi istendi.
Casperların 'Emmi'si nasıl yakalandı?KKTC'deki kurşunlama olaylarının faili olarak aranan Casperlar Suç Örgütü yöneticisi 'Emmi' akaplı Mehmet Kurtoğlu, Romanya'da yakalandı. Türkiye'ye iade edilen şahsın, diplomatik araçla yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.
Şişli mitingi davasında 10 kişiye beraat!Şişli mitingine katıldıkları gerekçesiyle yargılanan 10 kişi hakkında beraat kararı verildi.
Furkan Torlak, Akın Gürlek’in yanında görüntülendi!Uyuşturucu soruşturmasında adı geçtiği için İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörlüğü görevinden istifa eden Furkan Torlak, Adalet Bakanı ilan edilen Akın Gürlek ile Yılmaz Tunç arasında devir teslim töreninde ortaya çıktı. Torlak, Adalet Bakanı olan Akın Gürlek’in Yılmaz Tunç’a verdiği çiçeği uzatırken görüldü.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim






































