Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında 18 Eylül'de konuk olduğu Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt karşısında 5-1'lik "ağır bir mağlubiyet" yaşadı. Alman basınında Süddeutsche Zeitung'ta Frankfurt-Galatasaray maçını değerlendiren Javier Caceres, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maçın ardından Frankfurt CEO'sunu arayıp teşekkür ettiğini yazdı: "Maçın bitiş düdüğü henüz çalmamıştı ki, Eintracht Frankfurt’un CEO’su Axel Hellmann’ın telefonu çaldı. Hattın diğer ucunda Fenerbahçe İstanbul Başkanı Ali Koç vardı ve Hellmann, Frankfurt Arena’daki gürültüye rağmen ne dediğini gayet iyi anladı: Bu akşam Koç için tam bir ziyafetti. Hellmann’ın Eintracht’ı Galatasaray’ı 5-1 yenmişti –bu da Koç’ta memnuniyet yaratmıştı, çünkü kulübü İstanbul’daki komşusuna derin bir husumet besliyor. 'Teşekkürler,' diye fısıldadı Koç telefona, 'beş kez teşekkürler!”
Ali Koç’tan ‘Eintracht Frankfurt'a teşekkür!

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kaybeden Ali Koç'un, Galatasaray'ın Eintracht Frankfurt'a kaybetmesinin ardından 'Teşekkür' telefonu açtığı ortaya çıktı.
Yorumlar
Ali Melikoğlu
27 Eylül 2025 Cumartesi 18:21
18:21
tamamen uydurma ve algı oluşturma amaçlı terbiyesizce ve taraflı bir haber !
176.43.219.214
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
‘Shakhtar Donetsk’ şampiyon: 'Arda Turan’a baskın!Arda Turan, teknik direktörlük kariyerindeki ilk sezonunda Shakhtar Donetsk ile Ukrayna Premier Ligi şampiyonluğuna ulaştı. Karşılaşma sonrası Shakhtarlı oyuncular, Arda Turan'ın basın toplantısını buz kovası ve şampanyayla bastı.
‘Batuhan Karadeniz’ ortaya çıktı: YouTube!Hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve geçen ay BAE'de yakalandığı öğrenilen eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Youtube canlı yayınında ortaya çıktı.
‘Erdoğan’ detayı: İBB'den ‘Trabzonspor’ hamlesi!Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İBB Başkanı olduğu dönem Trabzonspor'a tahsis edilen ve kulübün uzun yıllardır önemli gelir kaynaklarından biri olarak görülen Kartal’daki araziye ilişkin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yargıya taşındı.
Yağız Kaan Erdoğmuş, 'Carlsen'e soğuk terler döktürdü!Satrançta, dünyanın 1 numarası Norveçli Magnus Carlsen ile 2026 TePe Sigeman Satranç Turnuvası'nın son turunda karşılaşan Yağız Kaan Erdoğmuş; 5 saatin sonunda, son bölümde kaybetti.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim






































