ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Rick Scott, ABD’nin Latin Amerika’da doğrudan siyasi değişimlere öncülük edeceğini öne sürdü. Fox Business kanalına verdiği söyleşide konuşan Scott, Washington’un Küba ve Nikaragua’daki mevcut yönetimleri hedef aldığını, Kolombiya’da ise önümüzdeki yıl yeni bir başkanın göreve geleceğini söyledi. Scott, bu açıklamaları ABD'nin Karakas’ta düzenlediği operasyonla Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro ve eşi Cilia Flores’i kaçırmasının hemen ardından yaptı. Senatör, ABD Başkanı Donald Trump’ın attığı adımların Latin Amerika’nın siyasi geleceğini kökten etkileyeceğini savundu. “Latin Amerika değişecek.” diyen Scott, “Küba’yı düzelteceğiz, Nikaragua da düzeltilecek. Gelecek yıl Kolombiya’da yeni bir başkan olacak” ifadelerini kullandı. Scott ayrıca, bu sürecin “demokrasinin yarımküreye geri dönüşü” anlamına geldiğini ileri sürdü.
ABD'li Senatör Rick Scott: “Küba'yı ve Nikaragua'yı düzelteceğiz”

ABD’li Senatör Rick Scott, Küba ve Nikaragua’nın “Düzeltileceğini” iddia etti, Kolombiya’da ise yeni bir Devlet Başkanının göreve geleceğini söyledi.
Etiketler: abd, amerika birleşik devletleri, abd'li senatör, scott, rick scott, senatör, amerika, latin amerika, güney amerika, kolombiya, venezuela, küba, trump, donald trump
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Ayetullah Ali Hamaney: “ABD hesap vermeli”İran Lideri Ali Hamaney, ülke genelinde haftalardır süren protestolarda yaşanan can kayıpları ve yıkımın sorumlusu olarak Trump’ı işaret etti ve ABD'nin hesap vermesi gerektiğini söyledi.
Trump'tan Erdoğan'a davet: “Kurucu üye ol”ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Devlet Başkanı Sisi, İngiltere Başbakanı Starmer ve Kanada Başbakanı Carney'i Gazze Barış Kurulu'nda Kurucu Üye olmaya davet etti.
Almanya'dan Trump'a ‘Grönland’ resti!Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, ABD’nin Grönland’ı ele geçirme ihtimalini “Olası değil” ifadesiyle değerlendirirken, Almanya’nın adadaki güvenlik çalışmalarına katkı sağlayacağını açıkladı.
Donald Trump, ‘Nobel’ muradına erdi!Venezuela Muhalefet Lideri María Corina Machado, Perşembe günü Beyaz Saray’da yapılan özel bir görüşmede Nobel Barış Ödülü'nü ABD Başkanı Donald Trump’a verdi. Machado, ödüle layık görüldüğü günden beri Trump ile yakın temas için ödül argümanını kullanıyordu.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim




































