• BIST 10206.86
  • Altın 4306.085
  • Dolar 40.2835
  • Euro 46.7478
  • İstanbul 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 35 °C

2 kent kavgalı: 'Dönek' polemiği!

2 kent kavgalı: 'Dönek' polemiği!
Düzce’de belediye hizmetlerinden memnun olmadığını dile getiren bir vatandaşın çektiği video, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından sosyal medyada paylaşılınca tartışma çıktı. Paylaşıma tepki gösteren Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Özcan’a 'Dönek' ifadesiyle karşılık verdi.

Düzceli vatandaş şehrin yeşil alanlarının azaldığını, çevre kirliliğinin arttığını ve yolların bakımsız olduğunu belirterek, “Şu yeşilliğe bakın… Şu ağaçların olduğu yerlere, şu caddelere bir bakın. Burası Bolu… Tertemiz doğasıyla, huzur dolu bir şehir. Bolu’nun nasıl bir hizmet gördüğünü, nasıl bir şehir haline geldiğini görün. Ağaçların güzelliğine, bu şehrin düzenine, caddelerin temizliğine dikkat edin. Bakın arkadaşlar, tertemiz bir şehir… Sessiz, huzurlu, yeşil Bolu diyorum, yeşil Bolu! Maalesef biz Düzce olarak beton düzlüğüne döndük. Hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. Düzcemizin yeniden eski görünümüne, eski doğallığına kavuşması gerektiğini bu güzellik üzerinden dile getiriyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN, ÖZLÜ'YÜ ETİKETLEDİ

Bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Anlatan vatandaşı tanımam ama bence çok doğru söylemiş” notunu düştü ve paylaşımına Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü ve AKP’yi etiketledi.

ÖZLÜ: "DÖNEK"

Paylaşım üzerine açıklama yapan Faruk Özlü, Tanju Özcan’a ve videoyu çeken vatandaşa tepki gösterdi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, “Kaç parti değiştirdiğini sayamadığımız bir ‘dönek’ demiş, sözünde durmayan bir başka ‘dönek’ paylaşmış” ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kamu işçileri bugün iş bırakıyor!17 Temmuz 2025 Perşembe 12:00
  • Hasan Cemal, hastaneye kaldırıldı!17 Temmuz 2025 Perşembe 11:30
  • Mahmut Tanal'dan bir dakikalık eylem!17 Temmuz 2025 Perşembe 11:00
  • Kasaplar sinek avlıyor! Ya fiyatlar?17 Temmuz 2025 Perşembe 10:45
  • 10 ilde 5 çeteye operasyon: 106 milyonluk vurgun!17 Temmuz 2025 Perşembe 10:30
  • Önce İmamoğlu sonra Karalar tutuklandı!17 Temmuz 2025 Perşembe 09:30
  • Şileli Başkan görevden uzaklaştırıldı!17 Temmuz 2025 Perşembe 09:00
  • Bahçeli, DEM heyetini kapıda karşıladı!16 Temmuz 2025 Çarşamba 16:00
  • Akın Gürlek davası: İmamoğlu için karar açıklandı!16 Temmuz 2025 Çarşamba 14:00
  • Bakanlık, 796 site için harekete geçti: Kozmetik!16 Temmuz 2025 Çarşamba 12:30
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim