Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan Tims&B CEO'su ve yapımcı Timur Savcı, Aralık 2025'te gözaltına alınmıştı. İfadesi ardından serbest bırakılan Savcı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu'nda Savcı'dan alınan kan ve saç örneklerinin sonucu çıktı. Sabah'ın haberine göre, tapılan analizler sonucunda, Timur Savcı'nın saç örneğinde kokain tespit edildiği öğrenildi.
Timur Savcı'nın uyuşturucu testi: Kokain bulundu!

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakılan Tims&B CEO'su Timur Savcı'nın saçında kokain tespit edildiği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İçişleri Bakanları buluştu: Süleyman Soylu ve Mustafa Çiftçi!Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.
Ankara'da ‘Yüksek Hızlı Tren’ kazası davası!Ankara'da 13 Aralık 2018'de 3'ü Makinist 9 kişinin hayatını kaybettiği Yüksek Hızlı Tren (YHT) kazasına ilişkin,Ankara 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada müşteki avukatı, "Ne yazık ki politik engellere takıldığı için sanık sandalyelerinde oturması gereken insanlar burada yok" dedi.
Hakan Fidan’dan İran’a, ‘Ev ödevi’ göndermesi!Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bir defa bu noktalarda sen ev ödevini yapıp yeteneklerini geliştirmediysen, İsrail ve Amerika'yla ağız dalaşına bile, orada şey yapmaman lazım" diye konuştu.
Fatma Nur Çelik'in katilinin ifadesi ortaya çıktıÇekmeköy'de 17 yaşındaki F.S.B., okuduğu okulda 2 Öğretmen ve 1 Öğrenciyi bıçakladı. Öğretmenlerden Fatma Nur Çelik'in hayatını kaybetmesi, kamuoyunu ayağa kaldırırken saldırganın da ifadesi ortataya çıktı.
'Yılın emek hırsızı' sözü, mahkemelik oldu!Türkiye İstatistik Kurumu, 'Yılın emek hırsızı' ifadesi nedeniyle Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'na 100.000 liralık tazminat davası açtı.
Fatma Nur Çelik ve Hifa İkra Şengüler’in cansız bedenleri bulundu!Zeytinburnu sahilinde bulunan 2 cansız bedenin; 30 yaşındaki Fatma Nur Çelik ve 8 yaşındaki kızı Hifa İkra Şengüler’e ait olduğu tespit edildi. Kamuoyu tarafından da tanınan anne Fatma Nur Çelik; kızının 5 yıl önce Kuran’a Hizmet Vakfı yöneticisi tarafından cinsel istismara uğraması iddiasıyla adalet nöbeti tutuyordu.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim




































