• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Timuçin Esen: 'Üniversite aşkına geri döndü'

Karsamba grubuyla birlikte Hayal Kahve'de sahne almaya başlayan Timuçin Esen'in müzik aşkının üniversite yıllarına kadar uzandığı ortaya çıktı.
"Hırsız Polis" dizisi bittikten sonra ekranlardan uzak kalan Timuçin Esen, şimdilerde rock'çı kimliğiyle ön plana çıkıyor. Esen, Beyoğlu Hayal Bistro'da perşembe geceleri Karsamba grubuyla birlikte sahne alıyor.

Gitarda Eylül Biçer, basta Volkan Topakoğlu, klavyede Koray Üsülgen, davulda Tolgay Yılmaz ve vokalde Timuçin Esen'den oluşan grup daha çok hit rock şarkılarına yaptıkları cover'larla tanınıyor.

Beyoğlu'nda barlarda çalıyordu

Karsamba grubuyla farklı bir yeteneğini daha hayranlarıyla paylaşan Timuçin Esen'in çok bilinmese de müzikle olan ilişkisi lise yıllarına kadar uzanıyor. Lise yıllarında gitar çalan ünlü aktör, Beyoğlu'nda birçok barda sahne aldı. Esen'in müzik aşkı ünlü müzik yazarı Mehmet Tez'in de üyesi olduğu Network isimli bir grupla üniversite yıllarının sonuna kadar da devam etti. Esen'in oyunculuğa başladıktan sonra müziğe ara verse de zaman zaman besteler yaptığı söyleniyor.

İstanbul Haber Ajansı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim