• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Selçuk Eker: Disiplin, hırs, çalışmak ve istemek

Selçuk Eker: Disiplin, hırs, çalışmak ve istemek
Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'na gitmeye hak kazanan milli boksörlerden Selçuk Eker, kendisini Rio'ya götüren etkenleri sıraladı.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'na gitmeye hak kazanan milli boksörlerden Selçuk Eker, kendisini Rio'ya götüren etkenleri sıraladı. Eker, "Başarının temel faktörleri; disiplin, hırs, çalışmak ve istemek. Sıra Olimpiyatta. Olimpiyatta da madalya hedefliyorum." dedi.

Geçtiğimiz hafta Bakü'nün ev sahipliğinde yapılan AIBA Dünya Olimpiyat Kalifikasyon Müsabakaları'nda 52 kiloda Kolombiyalı rakibi Ceiber David Segura Avila'yı 2-1 yenerek Olimpiyat kotasını elde eden Selçuk Eker, kulübü Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"İstediğim yerdeyim" diyen Milli boksör, "Bu yıl Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transfer oldum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İstediğim yerdeyim. Doğuştan Fenerbahçeli olduğum için hep bu camiada olmak istiyordum." dedi.

Rio yolunda iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ifade eden Selçuk Eker, "Kastamonu'da iyi bir kamp süreci geçirdik. Çok iyi hazırlandık. Bulgaristan ekibi ile ikili bir çalışma gerçekleştirdik. Sonucunda da Azerbaycan'da kazandık. Olimpiyatlara gitmek benim için çok önemliydi. İlk senemde kulübe de başarı katmak istiyordum. Sıra Olimpiyatta. Olimpiyatta da madalya hedefliyorum." diye konuştu.

Başarı için "Disiplin, çalışmak, istemek, hırs gerekiyor" diyen Selçuk, Fenerbahçe'den 5 boksörün olimpiyatlarda mücadele edecek olması ile ilgili de, "Bu da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, amatör sporlara verdiği katkıyı gösterir." ifadelerini kullandı.

Son olarak kendisine bu süreçte destek verenleri unutmayan Fenerbahçeli milli boksör Selçuk Eker, "Başta Başkanımız Aziz Yıldırım'a, yöneticilerimize, şube kaptanımız Mert Öztemel'e, Fenerbahçe ve mili antrenörlerimize, kendi antrenörüm Serkan Bal'a teşekkürlerimi iletiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Cihan

Selçuk Eker: Disiplin, hırs, çalışmak ve istemek

Selçuk Eker: Disiplin, hırs, çalışmak ve istemek

Selçuk Eker: Disiplin, hırs, çalışmak ve istemek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim