Mekan olarak İstanbul sokaklarının kullandığı fotoğraflarda İzzet Yıldızhan, şimdiye kadar alışkın olduğumuz tarzının dışına çıkarak, spor-modern çizgilerle dikkat çekiyor.
Başındaki kasketi, boynundaki fuları, yırtık jeaniyle dikkat çekecek olan Yıldızhan, tarz değişikliğini “Günlük hayatımda zaten böyleydim, bundan sonra objektiflerin önünde de beni böyle göreceksiniz, aslında benim için değişen bir şey yok” diye nitelendiriyor.
Türk Halk Müziği ya da Arabesk okuyan sanatçıları yıllardır büyük bir kesimin “Kıro” diye adlandırıldığı İzzet Yıldızhan’a hatırlatıldığında ise; “İşte fotoğraflar ortada, tarz ortada, belki içimizde kıro olanlar vardır, ama her türkücü kıro değildir” diyor.
Çekimler için 3 gün boyunca mekan araştırması yapıldı, yağmur nedeniyle 2 gün boyunca çekimler iptal edildi, en sonunda da Taksim ve çevresindeki trafiğe kapalı yollarda ve Koray Kasap’ın fotoğraf stüdyosunda çekimler gerçekleştirildi.
İzzet Yıldızhan’ın albümünün ismi “Sen Deli Misin?” ismini taşıyor. “Sen Deli Misin?”in sözü ve müziği Yıldızhan’ın yakın arkadaşı ünlü sanatçı Emrah’a ait. Yıldızhan hit olacak yeni şarkısı için arkadaşına teşekkürlerini iletirken “Popçular arasında dayanışma varsa, bizim aramızda da var” diyor.
www.istanbulhaber.com
İzzet Yıldızhan tarz değiştirdi

Hafta içinde yepyeni albümü “Sen Deli Misin?”le müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan İzzet Yıldızhan, albüm fotoğrafları için Koray Kasap’ın objektifinin karşısına geçti.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Güllü cinayeti: Sultan Ulu'dan karara itiraz!Güllü'yü, kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in camdan ittiğini itiraf eden Sultan Ulu'ya ev hapsi kararı verilmişti. Ulu'nun ev hapsi kararına itiraz ettiği ortaya çıktı.
Kenan İmirzalıoğlu, siyasete mi giriyor?Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 2028 genel seçimlerinde AKP'den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Güllü'nün aylık geliri ortaya çıktı: Miras!Şarkıcı Güllü’nün ölümü sonrası kardeşleri, miras için öldürüldüğü iddiasıyla çocukları Tuğberk, Tuğyan ve eski eşi Gürol hakkında suç duyurusunda bulundu.
Güllü'nün ölümünde yeni şüphe: Eski eş…!Güllü’nün eski eşi Gürol Günter kızının tutuklanması ve Sultan Nur Ulu'nun itirafı hakkında, "Neyin pazarlığını yaptı da itiraf etti? Bugüne kadar niye itiraf etmedi de şimdi etti, bu kısmını anlayamadım" dedi. Diğer yandan Güllü’nün oğlu Tuğberk Yağız da ifade vermek üzere Emniyet'e çağrıldıÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim



































