• BIST 12592.76
  • Altın 6491.43
  • Dolar 48.978
  • Euro 55.7203
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

İstanbul’dan 29 AFAD personeli sel felaketinin yaşandığı illere doğru yola çıktı

İstanbul’dan 29 AFAD personeli sel felaketinin yaşandığı illere doğru yola çıktı
Sel felaketinin yaşandığı illere İstanbul'dan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri kargo uçağı ile 29 AFAD personeli,2 kurtarma aracı ve 2 bot gönderildi.

Sel felaketinin yaşandığı illere İstanbul'dan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri kargo uçağı ile 29 AFAD personeli,2 kurtarma aracı ve 2 bot gönderildi. Askeri kargo uçak Şanlıurfa'ya iniş yapacak.

Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinden bir çok vatandaş etkilendi. Atatürk Havalimanı'ndan sel felaketinin yaşandığı illere 29 AFAD personeli, 2 kurtarma aracı ve 2 bot ile Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri kargo uçağı ile yola çıktı. Askeri uçak Şanlıurfa GAP Havalimanı'na iniş yapacak. Ekipler, oradan felaketin yaşandığı yerlere gidecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim