• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 14 °C

İstanbul'da doğum günü için mekan önerileri

İstanbul'da doğum günü için mekan önerileri
Doğum günü kutlamasını özel bir mekânda yapmak istiyorsanız İstanbul’da bunu gerçekleştirmek için pek çok alternatifiniz var.

Bu özel günü kutlamak için doğum günü pastaları, ikramlıkları ve muhteşem ambiyansa sahip ortamları ile bilinen mekânlara göz atabilirsiniz.

İşte doğum günü organizasyonu için değerlendirebilecek İstanbul mekânları! 

1-20240613161410.jpg

Doğum Günü Kutlamak İçin 5 Mekân Önerisi

İstanbul’un sahip olduğu metropol unvanı kendini organizasyonlarda da gösteriyor. Özel gün ve doğum günü kutlaması için pek çok alternatif mekânı barındıran İstanbul; göre lüks, canlı müzikli, yat kiralama, kapalı, açık ve havuz başı gibi farklı imkânları sunar. Kişi sayısına, bütçenize ve tabii ki İstanbul’da ulaşılabilirlik açısından en uygun yerleri tercih edebilirsiniz. 

1.    Ulus 29
Muhteşem Boğaziçi manzarası ile konukları büyüleyen Ulus 29, doğum günü kutlaması için de ideal yerlerden biridir. Beşiktaş’ta konumlanan bu mekân, kalabalık bir doğum günü organizasyonu için kapalı ve açık oturma alanı ile dikkat çeker. Özellikle bahar ve yaz aylarında manzaranın keyfini çıkarmak için açık alan tercih edilebilir. Geniş menüsü ve yemekleri ile de ön planda olan Ulus 29, Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunar. Eğer arkadaş grubunuz ile muhteşem bir doğum günü organizasyonu düşünüyorsanız Ulus 29’u bir kenara not edebilirsiniz. 

2.    Galata Konak Cafe
Doğum günü için değerlendirebileceğiniz bir diğer mekan olan Galata Konak, Beyoğlu manzarasına açılan terasıyla ön plandadır. Galata Kulesini karşıdan gören manzarası ve terası ile doğum günü kutlamasını muhteşem bir ambiyansta kutlayabilirsiniz. 

3.    Süslübahçe Cafe & Restaurant 
Sade ve samimi bir ortamda doğum günü kutlaması için Çekmeköy’de bulunan Süslübahçe de tercih edilebilir. Doğum günü ile birlikte babyshower ve kına-nişan organizasyonlar için de Süslübahçe’nin açık alan ve kapalı salonu uygun bir mekândır. İsteğe bağlı olarak doğum günü kutlamasını açık teras alanda veya geniş kapalı salonda kutlamayı düşünebilirsiniz. Ayrıca yemekli, yemeksiz veya kokteyli seçeneklerinden birini de seçerek kutlamanın nasıl gerçekleşeceğine karar verebilirsin. 

4.    Aya Lounge
İstanbul Fatih’te bulunan Aya Lounge, açık teras ortamı ile muhteşem bir İstanbul manzarası barındırır. Yine küçük bir arkadaş grubu ile katılabileceğiniz Aya Lounge için pastasını önceden alabilirsiniz. Dilerseniz öğlen veya akşam yemeğini de burada yiyebilirsiniz.  

5.    Tuzla Yat Kulübü
İstanbul’da doğum günü kutlamak için Tuzla Yat Kulübü’nün deniz manzaralı açık alanını tercih edebilirsiniz. İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunan bu mekân 100 kişiyi taşıyan kapasite ile kalabalık doğum günü organizasyonu için ideal yerler arasındadır. İsteğinize göre yemekli veya kokteyli menü seçeneklerinden birini tercih ederek organizasyonun ilerleyişine karar verebilirsiniz. Mekânın kır bahçesi olanağını da tercih ederek unutulmaz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirebilirsiniz. 

Kutlamaya karar verdiğiniz mekâna gitmeden önce doğum günü veya yaş pasta siparişi vermeyi de unutmayın!

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim