Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin, sosyal medya üzerinden paylaştığı öne sürülen bir mesajla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında "cinsel taciz" suçlamasıyla tutuklanmasının ardından, Görele Kaymakamlığı tarafından belediye yönetimine geçici görevlendirme yapıldı. Kaymakamlık tarafından yapılan görevlendirmede, Belediye Meclisi’nin en yaşlı üyesi olan CHP’li Meclis Üyesi ve emekli tarih öğretmeni Hüseyin Çakıcı geçici belediye başkanı olarak belirlendi. Görele Belediye Meclisi’nde 7 CHP’li ve 4 AK Parti'li üye bulunuyor. Vekil belediye başkanının, Belediye Meclisi tarafından yapılacak seçimle belirlenmesi bekleniyor. Öte yandan edinilen bilgilere göre, CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) bir sonraki toplantısının gündemine, tutuklanan Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi talebinin de eklendiği öğrenildi.
Görele'ye ‘Geçici Başkan’: Hüseyin Çakıcı!

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından, 'Belediye Meclisi'nde seçim yapılıncaya kadar en yaşlı Meclis Üyesi Hüseyin Çakıcı, 'Geçici Başkan' olarak görevlendirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İBB davası: Mahkeme’den Başsavcılığa müzekkere!İBB yönetimi ve başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere bazı CHP’li Belediye Başkanlarına yönelik hazırlanan 402 sanıklı davanın ilk duruşması 9 Mart Pazartesi günü Silivri’de görülecek. Mahkeme; davanın kapsamı ve güvenlik gerekçesiyle duruşma düzenine ilişkin ilgili birimlere resmi yazı gönderdi.
Hulusi Akar’dan ‘İncirlik’ açıklaması!TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "İran tarafından ‘Amerikan Üssü’ denilerek İncirlik'e bir saldırı olabilir. Ancak bu yanlış biliniyor. İncirlik Üssü’nün A’dan Z’ye, kapısından penceresine, tavanından bacasına kadar her şey Türkiye’nin kontrolünde" dedi.
DEM Parti, Mustafa Çiftçi ve Akın Gürlek'i ziyaret etti!DEM Parti İmralı Heyeti, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek ile bir araya geldi. Görüşmelere dair açıklama yapan İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama: “İran füzesi düşürüldü”Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "İran'dan ateşlenip Irak ve Suriye hava sahasını geçtikten sonra Türk hava sahasına yöneldiği tespit edilen bir balistik mühimmat, Doğu Akdeniz'de konuşlu NATO hava ve füze savunma unsurları tarafından zamanında angaje edilerek etkisiz hale getirilmiştir" denildi.
İçişleri Bakanları buluştu: Süleyman Soylu ve Mustafa Çiftçi!Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.
Ankara'da ‘Yüksek Hızlı Tren’ kazası davası!Ankara'da 13 Aralık 2018'de 3'ü Makinist 9 kişinin hayatını kaybettiği Yüksek Hızlı Tren (YHT) kazasına ilişkin, Ankara 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada müşteki avukatı, "Ne yazık ki politik engellere takıldığı için sanık sandalyelerinde oturması gereken insanlar burada yok" dedi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
DÜN|BU HAFTA|BU AY
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim

































