Fenerbahçe'de Futbol Direktörü Devin Özek’in ekibinde çalışmak üzere bir yardımcı önerdiği ve bu doğrultuda bir isimle görüşmelerin başladığı yönündeki haberlerle ilgili kulüpten resmi açıklama yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken, "Futbol Direktörümüz Sayın Devin Özek’in ekibinde çalışmak üzere bir yardımcı önerdiği ve bu doğrultuda bir isimle görüşmelerin başladığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün bu yönde herhangi bir planlaması veya tasarrufu bulunmamaktadır. Bunun dışında, son dönemde futbol takımımız özelinde kamuoyunda yer alan ancak doğrudan Kulübümüz tarafından paylaşılmayan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.
Fenerbahçe'den Devin Özek iddialarına yalanlama!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Devin Özek’in ekibinde çalışmak üzere bir yardımcı önerdiği ve bu doğrultuda bir isimle görüşmelerin başladığı yönündeki haberleri yalanladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Arda Kardeşler'den 'Şike' itirafı!Hakemliği bırakan Arda Kardeşler'den çarpıcı itiraflar geldi. Kariyerinde bir kez şike teklifi aldığını açıklayan Kardeşler, Trabzonspor - Gaziantep FK maçındaki hatasını kabul etti ve yeni mesleğini duyurdu.
Ümit Karan'dan mektup var!Eski futbolcu Ümit Karan, tutuklu bulunduğu cezaevinden bir mektup kaleme aldı. 14 Ocak’tan bu yana cezaevinde olduğunu belirten Karan, yazısında hem içinde bulunduğu sürece hem de hayatına dair mesajlar verdi.
Gurbetçi futbolculara, ‘Kara Para’ soruşturması!Almanya'da Pforzheim Türk Spor Kulübü futbolcuları, Türkiye'ye gitmek üzere Stuttgart Havalimanı'nda kişi başı olarak bölünmüş halde toplam 215 bin Euro nakitle yakalandı. Stuttgart Başsavcılığı, kara para aklama şüphesiyle soruşturma başlattı.
Mert Hakan ve Metehan'a hapis istemi!Futbolda bahis - şike soruşturması tamamlandı. Tüm sanıklar hakkında ayrı ayrı dava açıldı. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Galatasaraylı Metehan Baltacı'nın da aralarında bulunduğu 34 kişi hakkında İddianame hazırlandı. Baltacı ve Yandaş'ın 4 yıldan 13 yıla kadar hapsi istendi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
DÜN|BU HAFTA|BU AY
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim



































