• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Erkeğe Özel Hediye Ne Alınır, Nereden Alınır?

Erkeğe Özel Hediye Ne Alınır, Nereden Alınır?
Elbette birbirinizi  düşünüp aldığınız her hediye, çok kıymetli olur fakat ekstra gösterilen ufak bir özen, sergilediğiniz hareketi unutulmaz kılar. Onun için özendiğinizi gösteren, faydası dokunan aynı zamanda sevindiren sürprizlere ihtiyacınız varsa bodo.com’u deneyin!

Çocukken yaz tatillerini yanında geçirdiğiniz, tüm şefkatini ve cömertliğini sergileyen, bayramlarda verdiği harçlıklarla sevindiren, gezmeye götüren, sahip olduğunuz bazı becerileri öğreten yakın akrabalarınız mutlaka vardır. Amca, dayı, büyük baba, enişte, kuzenler, bir şekilde hayatınızda olumlu dokunuşları olan sevgi dolu akraba üyeleri işte. Akrabalarla genel olarak büyük günlerde bir araya gelinir ancak birbirinize verdiğiniz kıymetin unutulmadığına dair küçük bir sembol olarak hediyelerle buluşulur. Elbette birbirinizi  düşünüp aldığınız her hediye, çok kıymetli olur fakat ekstra gösterilen ufak bir özen, sergilediğiniz hareketi unutulmaz kılar. Onun için özendiğinizi gösteren, faydası dokunan aynı zamanda sevindiren sürprizlere ihtiyacınız varsa bodo.com’u deneyin! Eşya türünde risk aldığınız hediyeliklerin aksine bodo.com’un deneyim hediye koleksiyonu, insana ihtiyaç duyduğunun farkında bile olmadığı sürprizler sunuyor. Uzun bir yaşam sürmekte olan dedeniz için bile, mutlaka henüz denemediği ve denemekten büyük keyif alacağı sürpriz hediyeler var.

Erkek akrabaya hediyeler
 

Hediye önerilerine aile büyüklerinden başlayabiliriz. bodo hediyelerinin size kattığı bir diğer avantaj, evinizde misafir ettiğiniz akrabalarınıza hediye almak istediğinde, şehirde deneyimleyebileceği sıra dışı bir günü armağan olarak verebiliyor olmanız. Onlar, tatillerini kaliteli kılacak aktivitelere sahip olurken siz de onların takdir ve minnetine sahip olacaksınız. Dayınız komik biri ise ailesiyle oldukça eğlenebileceği, ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’ harika olacaktır. Yakında gerçekleşecek olan düğününe hazırlanan amcanıza, ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’ sunmak, hangi yaşta olursa olsun benzersiz keyif yaşatacaktır. Ablanızın eşine, doğum günü hediyesi seçmek için çok fazla düşünmenize gerek yok. İkisini de mutlu edecek; ‘’İki Kişi için ATV Safari’’, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’, ‘’Aile için Tarihi Vapurda Gala Salonunda Kahvaltılı Boğaz Turu’’ seçimlerini değerlendirin. bodo erkeğe özel hediyeler ve diğer sürprizleri, kendimiz için bile öncelik tanımadığımız ruhsal ihtiyaçları, yani heves edip ertelediğimiz farklı deneyimleri, sevdiklerimize en tatlı şekilde hediye edebilmenin tek anahtarı.

Erkek kuzene hediyeler
 

Bazen bazı yakınlarımızı çok iyi tanıdığımızı düşünsek de iş hediye almaya geldiğinde, takıldığımız sıkça olur. Dert etmeyin, hepinize yetecek kadar harikulade fikirler burada! Nişan ya da düğün hediyesi olarak tercih edebileceğiniz, romantik sürprizler; ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’, ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’, ‘’İki Kişi için Pizza Yapım Dersi’’. Bu gibi sürprizler, her zaman hatırlanacak ilk günlerinde, birbirlerine daha sıkı bağlanmalarını sağlayacak anlarla yüklü. Birlikte en az birkaç kez, korku filmi izlediğiniz kuzenleriniz vardır. Asıl korku şimdi başlıyor, maceraya hazırlanın, ‘’Arkadaş Grubu için Korku Oda Oyunu’’. bodo ile sıra dışı hediye kavramı, yeniden şekilleniyor.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim