• BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Erdoğan - DEM heyeti görüşmesi: 28 Ekim!

Erdoğan - DEM heyeti görüşmesi: 28 Ekim!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan - DEM Parti Heyeti'ni 28 Ekim tarihinde kabul edecek. Görüşmede DEM Parti Heyetinden Pervin Buldan ve Mithat Sancar yer alacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan-DEM Parti Heyeti'ni 28 Ekim tarihinde kabul edecek. Görüşmede DEM Parti heyetinden Pervin Buldan ve Mithat Sancar yer alacak.

İLK TEMAS 13 YIL SONRA

İmralı Heyeti’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı ilk görüşme, 13 yıllık aranın ardından 10 Nisan’da Külliye'de gerçekleşti. O dönemde heyette Pervin Buldan ile hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder bulunuyordu.

2. BULUŞMA TEMMUZ'DA YAPILDI

İkinci görüşme 7 Temmuz’da yine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlendi. Bu kez heyette TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar yer aldı. Görüşmede AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala ile MİT Başkanı İbrahim Kalın da bulundu. Yaklaşık bir saat süren toplantı, sürecin devamına işaret etti.

ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ ÖNCESİ PARTİ MERKEZİNDE TOPLANTI

İmralı Heyeti daha önce terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı’da bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu ziyaretin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacak temas öncesinde DEM Parti Genel Merkezi’nde Eş Genel Başkanlar Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile bir araya gelinmişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim