CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklu yargılanmasının ardından geçtiğimiz günlerde her hafta bir şehirde ve İstanbul'un bir ilçesinde miting düzenleneceğini duyurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturmalar kapsamında Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan tutuklu yargılanmak üzerine cezaevine gönderilerken Şişli Belediyesi'ne de kayyum atanmıştı. CHP yarın kayyum atanan belediye binasının önünde 'Milli İrade Mitingi' düzenleyecek. Özgür Çelik sosyal medya hesabından duyurduğu miting için "Milletimiz, iradesine ve helal oylarıyla seçtiği başkanlarına sahip çıkıyor. Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ile Şişli’deyiz. Ya hep beraber ya hiçbirimiz!" ifadelerini kullandı.
CHP’den yeni miting: Şişli Belediyesi!

CHP yarın akşam 20:30'da kayyum atanan Şişli Belediyesi'nin önünde miting düzenleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşacağı mitinge "Ya hep beraber ya hiçbirimiz" sloganı ile çağrı yapıldı.
Etiketler: chp, cumhuriyet halk partisi, özel, özgür özel, miting, belediye, ibb, şişli, istanbul, şişli belediyesi, kayyum, slogan
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gar katliamı davasında ara karar: Erteleme!103 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Garı'ndaki saldırıya ilişkin firari sanıklar yönünden görülen dava bugünkü duruşmayla devam etti. Mahkeme, duruşmayı 30 Haziran'a erteledi.
Umut Evirgen ve Ali Yaşar Koz, serbest bırakıldı!Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Umut Evirgen ve Ali Yaşar Koz savcılık ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.
Aşiret lideri, oğlunu vurdu: Ankara!Ankara'da Ertoşi Aşireti Lideri İskender Ertuş ile oğlu Hadi Ertuş arasında miras tartışması çıktı. Doğu Anadolu Bölgesi'nin 'En büyük aşiretlerinden' olan Ertoşi aşiretinin lideri İskender Ertuş, oğlunu silahla yaraladı. Ertuş gözaltına alındı.
İBB soruşturmasında ‘Nafaka’ iddiası!İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik 'Yolsuzluk' soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlıktan yararlanan ASOY İnşaat’ın sahibi Adem Soytekin’in, el konulan hesabından 'Nafaka ödemesi' adı altında 120 milyon 955 bin TL para transferi yapıldığı öne sürüldüÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim







































