En çok kazanan ünlülerden olan Beren Saat, kazancını har vurup harman savurmuyor. Yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Saat, 2.5 milyon dolara Arnavutköy'de boğaz manzaralı bir ev aldı. Oyuncu, yeni yuvasının dekorasyonu için kesenin ağzını açtı.
PARİS'TE AŞK TATİLİ
Evini baştan aşağı dizayn edecek olan Beren Saat, Fransız sevgilisi Cesar'ın tavsiyesi üzerine soluğu geçtiğimiz günlerde Paris'te aldı. Burada hem romantik bir aşk tatili yapan hem de ünlü dekorasyon mağazalarını gezen Beren Saat ve sevgilisi yüklü bir sipariş verdi.
FATURA 200 BiN EURO
Yeni evinin dekorasyonu için alışveriş yapan Beren Saat'e sevgilisi Cesar eşlik etti.
Aşkının zevkine güvenen Beren Saat'in, yaklaşık 200 bin euro'luk sipariş verdiği iddia edidi
Beren, evinin dekorasyonunu Cesar'la yapıyor

Ünlü oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz günlerde Boğaz'da 2.5 milyon dolara ev aldı. Görkemli evinin iç dekorasyonunu, Fransız aşkı Cesar'la birlikte yapıyor.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Güllü cinayeti: Sultan Ulu'dan karara itiraz!Güllü'yü, kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in camdan ittiğini itiraf eden Sultan Ulu'ya ev hapsi kararı verilmişti. Ulu'nun ev hapsi kararına itiraz ettiği ortaya çıktı.
Kenan İmirzalıoğlu, siyasete mi giriyor?Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 2028 genel seçimlerinde AKP'den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Güllü'nün aylık geliri ortaya çıktı: Miras!Şarkıcı Güllü’nün ölümü sonrası kardeşleri, miras için öldürüldüğü iddiasıyla çocukları Tuğberk, Tuğyan ve eski eşi Gürol hakkında suç duyurusunda bulundu.
Güllü'nün ölümünde yeni şüphe: Eski eş…!Güllü’nün eski eşi Gürol Günter kızının tutuklanması ve Sultan Nur Ulu'nun itirafı hakkında, "Neyin pazarlığını yaptı da itiraf etti? Bugüne kadar niye itiraf etmedi de şimdi etti, bu kısmını anlayamadım" dedi. Diğer yandan Güllü’nün oğlu Tuğberk Yağız da ifade vermek üzere Emniyet'e çağrıldıÖNE ÇIKANLAR
1/20
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim



































